RAW RANKED SITES ABOUT
#TIJDENS

The most comprehensive list of tijdens websites last updated on Sep 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
De Standaard Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
2
Het Nieuwsblad Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
3
Het Belang van Limburg Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
4
VI.BE VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
5
Inloggen | Somtoday Log in bij Somtoday. Somtoday is jouw persoonlijke assistent tijdens je dagelijkse werkzaamheden op school en in de klas. Somtoday maakt werken en leren voor jou als docent, leerling en applicatiebeheerder makkelijker en overzichtelijker. Somtoday denkt met je me mee, levert en registreert informatie, signaleert belangrijke zaken en maakt tijd voor je vrij die je kunt besteden aan dingen waar je wél mee bezig wilt zijn
6
De Edele Koran - Het heilige boek van de moslims De Koran is het heilige boek van de moslims en geopenbaard tijdens the leven van de profeet Mohammad (v.z.m.h.). Benieuwd wat er in de edele Koran staat? Start dan nu met het online lezen van de Koran in het Arabisch of Nederlands. Daarnaast is het ook mogelijk om de Koran verzen te beluisteren!
7
Mannenbloggers! Check het lifestyle blog van Nederland voor mannen! Mannen bloggers Nederland! Mannenstyle.nl is het mannen blog over lifestyle, fashion, gadgets, herenkleding & meer. Lifestyle en fashion voor mannen online!
8
VI.BE VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
10
Bruggenloop Rotterdam De Bruggenloop Rotterdam staat bekend als de feestelijke jaarafsluiter van de hardloopkalender. Het klassieke 15 km parcours van de Bruggenloop gaat over 6 bruggen in Rotterdam waaronder de bekende Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug. Tijdens deze winterse loop waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komt.
11
Gezond.be - Je gezondheid, onze bezorgdheid Heb je vragen over jouw Gezondheid? Of ben je op zoek naar advies over gezonde voeding, zwangerschap, sport, aandoeningen, ...? Gezond.be helpt je verder!
12
Boomverlichting en professionele feestverlichting voor winkelcentra Starlight is dé specialist voor sfeervolle verlichting in koopcentra en winkelgebieden tijdens de gezelligste maanden van het jaar.
13
Boot naar Pampus & Muiderslot | Veerdienst Amsterdam Veerdienst Amsterdam vaart vanaf IJburg naar Pampus en Muiderslot, beide onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Tijdens schoolvakanties ook vanuit Almere.
15
Boek online uw riviercruise! | Feenstra Rijn Lijn Feenstra Rijn Lijn in Arnhem, de reisorganisatie voor fantastische riviercruises en vaarvakanties over Rijn, Moezel, Donau en andere Europese wateren.
16
Pure Lifestyle Pure Lifestyle | The School of Light is een baken voor de lichtwerkers tijdens de overgangsperiode tussen hun oude en nieuwe geloofssystemen.
18
Stemhulp MijnStem | Verkiezingen 2019 | Citisens Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018 raadpleegden maar liefst 2,2 miljoen Nederlanders verdeeld over 64 gemeenten stemhulp MijnStem...
20
Arbeidsveiligheid.net | Netwerk voor veiligheidskundigen Artikelen, tools, checklists en pictogrammen over veiligheid tijdens het werk. Van arbobeleid tot gevaarlijke stoffen en werken op hoogte.
21
Plan een inspanningstest of sportkeuring bij Sportadviesbureau ConTest Tijdens een inspanningstest (loop of fiets) bepalen we je trainingszones, drempels en VO2max. Dit is ook te combineren met een medische check (oa ecg).
23
Jellyfish festivals Jellyfish is een nieuwe muzikale beleving / beweging op het stukje werelderfgoed namelijk Schiermonnikoog. Onze muzikanten en zangers uit allerlei genres en van alle leeftijden spelen samen tijdens een intiem lang concert op één bijzondere locatie per avond. Nieuw talent speelt samen met profs, nationale- en soms ook internationale bekende artiesten. Het hoge niveau, ons unieke samenwerkingsmodel en de duurzame opzet zorgt voor een sfeer en beleving die ieder zal bijblijven.
24
PrimaCover Afdekvlies, afdekfolie tapes en ritsdoorgangen PrimaCover afdekmaterialen, afdekvliezen, afdekfolies, ritsdoorgangen en tapes om vloeren en trappen te beschermen tijdens ombouw, renovatie en onderhoud.
25
Gerdy's Grafisch Adviesbureau Net een nieuw bedrijfje begonnen? Eindelijk je droom waargemaakt en zelfstandig ondernemer geworden? Dan wil je natuurlijk alleen maar bezig met het vak waar je goed in bent! Laat daarom de pr en het reclame maken over aan gerdy’s grafisch adviesbureau. Wij maken een voor jouw bedrijf passend logo, verzorgen je drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook je bedrijfskleding. Natuurlijk kun je ook voor je andere pr-activiteiten, zoals het maken van flyers, advertenties en het beheren van je social media, bij ggab terecht. Je auto beletteren en administratie-sjablonen maken? Draag het over aan ons! Want wij laten jou doen waar jij goed in bent en willen voo r jou doen waar wij goed in zijn, zodat we jou dat extra werk uit handen nemen! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op, tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen we dan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!
27
SWM Motorcycles Benelux Speedy Working Motorcycles. In het begin van de jaren zeventig, tijdens de inmiddels befaamde Endurance-races, begonnen de fantastische Italiaanse 4-takt motoren te strijden tegen de krachtigere buitenlandse 2-takt. Om deze samensmeltende hegemonie het hoofd te bieden, besloten twee rijders en vrienden met dezelfde passie voor off-road, om hun eigen motorfiets te bouwen en SWM op te richten, dat blijft voor Speedy Working Motors.
28
Home - Vrest Vrest ondersteunt competentiegericht leren vanaf opleiding, tijdens de loopbaan. Met E-portfolio’s voor IFMS, certificatie en de opleiding.
29
De Leeuw Snacks - Bezorgservice Zeewolde - Online bestellen De Leeuw Snacks, bezorgservice, waarbij U voor een goed gevulde maag kunt bestellen wanneer Uw maag 'gromt' tijdens onze ruime bezorgtijden.
30
Traineeship Overheid - Trainee worden bij de overheid - Disgover Traineeship overheid. Trainee worden en werken bij de overheid biedt veel carriere mogelijkheden. Tijdens de traineeships doe je ervaring bij de overheid op
31
Opatel Opleidingen - Grafische, Office en Web cursussen Opatel is dé specialist in Adobe en Office cursussen. Klassikaal, begeleid leren, e-learning en maatwerk. Cursussen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en incompany. Bel ons op 010-2973073, mail naar info@opatel.nl of chat met ons tijdens kantooruren.
32
Stemhulp MijnStem | Verkiezingen 2019 | Citisens Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018 raadpleegden maar liefst 2,2 miljoen Nederlanders verdeeld over 64 gemeenten stemhulp MijnStem...
33
Camping Heino - Dé familie- en seniorencamping in Overijssel Camping in Overijssel. Kindvriendelijk en animatie tijdens vakantie. Mooie omgeving voor senioren in het laagseizoen. Kom langs!
34
NN CPC Loop Den Haag De NN CPC Loop Den Haag is hét inspirerende loopfestijn voor jong tot oud, van beginners tot toppers. Allemaal hebben ze hun eigen doel, hun eigen droom. Tijdens de NN CPC Loop komen zij massaal in beweging om het beste in zichzelf naar boven te halen.
35
Home - CMV CMV, cytomegalovirus, is een aandoening die gevaarlijk kan zijn tijdens de zwangerschap. Het is de grootste oorzaak van aangeboren gehoorproblemen en doofheid. Stichting CMV zet zich in om ouders en zorgverleners te informeren en zo ook aan preventie bij te dragen.
37
dr wever Dokter Wever is uw specialist voor esthetische behandelingen aan het gelaat. Kies voor Dokter Wever voor uw neuscorrectie, facelift of halslift.
38
Begrafenisondernemer, rouwcentrum, drukkerij, Merckx, Grembergen, Dendermonde Rouwcentrum Merckx in Grembergen (Dendermonde) is een begrafenisondernemer die nabestaanden in alle sereniteit begeleidt tijdens de veeleisende periode die een overlijden met zich meebrengt.
40
Gemeente Moerdijk Snuif cultuur in de vestingsteden, winkel in de karakteristieke plaatsen, geniet van rust en ruimte in de natuur, vertoef heerlijk op het water en beleef plezier tijdens één van de vele evenementen. Ga op avontuur en ontdek de verrassende verschillen in de gemeente Moerdijk.
41
Home | Geweldloos communiceren Tijdens de basiscursus Geweldloos Communiceren krijg je inzicht in je eigen manier van communiceren en kun je leren om jouw manier van communiceren te verbeteren.
42
TaxWorld kenniscentrum voor fiscaal expert | Wolters Kluwer TaxWorld biedt U het laatste nieuws uit de financiële wereld. Een dagelijkse objectieve en gespecialiseerde bron van informatie - TaxWorld
46
Sphynx Cattery ANUNAKI Welkom bij Sphynx cattery Anunaki. Binnen het fokprogramma van onze cattery komt gezondheid op de eerste plaats, we fokken enkel met dieren uit geteste lijnen! Onze sphynxen worden dus ook zelf jaarlijks getest op HCM. Eenmalig testen we op PKD en laten we een volledig DNA-onderzoek doen...ten einde zoveel mogelijk erfelijke gebreken uit te sluiten. Al onze huisdieren staan onder permanente controle van onze dierenarts. Af en toe hebben we sphynxkittens beschikbaar voor liefdevolle tehuizen. Mocht u op zoek zijn naar informatie betreffende dit fantastische kattenras mag u ons steeds contacteren, wij helpen u graag verder tijdens uw zoektocht.
47
Bakkersonline - Online bestellen bij de bakker in jouw buurt Bestel jouw vers brood en gebak online bij je lokale bakkerij. Betaal op voorhand of bij afhalen. Kies uit meer dan 300+ bakkers in België en ver daarbuiten.
48
Onderwijs zzp''ers voor interim opdrachten, zonder extra kosten. Grootste van Nederland. Zzp''er en onderwijsprofessional. Bevoegd, bekwaam, beschikbaar en vanaf nu ook bereikbaar zonder tussenpartij. Inzet vanuit kwalitiet en flexibiliteit. De helpende hand tijdens drukke tijden in het onderwijs
50
Mesters Coaching, Counselling & Psychologie GRATIS kennismaking - Blijf niet rondlopen met je problemen. Een gesprek met een Counsellor, Coach kan uitkomst bieden. Vergoeding mogelijk!
51
Wandelbeurs | 26 - 27 september 2020 | Nekkerhal Mechelen Laat je inspireren tijdens de Wandelbeurs 2020. De enige beurs waar alleen wandelen centraal staat. Plan je volgende wandeling of wandeltocht en stel je wandeluitrusting samen. De beurs voor wandelaars in België
52
Rondvaart door Amsterdam met Lovers | Leer de hoofdstad kennen vanaf het water tijdens een mooie rondvaart met Lovers Canal Cruises. Dag, avond of dinercruise. Boek nu voor de beste prijs!
53
MarketingTribune | meer over marketing MarketingTribune presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing. Nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs binnen B2B, Zorgmarketing, Food & Retail, Media, Contentmarketing, Sponsoring, Online Marketing en Design.
54
MKB Servicedesk - Helpdesk voor ondernemers, starters en zzp'ers MKB Servicedesk biedt informatie voor de ondernemer. Ondernemers kunnen terecht met vragen o.g.v. personeel, financiën, innovatie, in- en externe processen en marketing. De praktische informatie op de website is vooral gericht op de doelgroep: bedrijven kleiner dan 25 werknemers (starters, groeiende bedrijven, ZZP'ers, zelfstandigen zonder personeel).
55
De beste gehoorbescherming - op maat en universeel | NOIZEZZ De beste gehoorbescherming voor tijdens je werk en in je vrije tijd. Ook op maat gemaakte gehoorbescherming. Vind de oordopjes die bij jou passen!
56
Internet, TV en Bellen | Online.nl Teveel betalen voor Internet, TV en Bellen? Bij Online.nl krijg je meer voor minder! Altijd de maximale Internet snelheid, meer televisie en voordelig bellen.
57
VI.BE VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
58
Het Rode Kruis is dé noodhulporganisatie. In Nederland en wereldwijd Mensen helpen. Bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd. Steun het Rode Kruis: doneer of word vrijwilliger!
59
Layer 1 Bij Sauna Devarana in Den Bosch kan je heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Bekijk wat je tijdens een bezoek aan Sauna Devarana kan verwachten.
60
Smidtje Canal Cruises Haarlem - De Leukste Rondvaart Van Haarlem Ontdek samen met je gezelschap tijdens een 50 minuten durende rondvaart of 24-uurs hop-on hop-off ticket van de mooie historische binnenstad van Haarlem. Geniet vanaf het water en vaar per boot langs de vele mooie bezienswaardigheden zoals de Molen de Adriaan, het Teylers hofje en de Basiliek St. Bavo.
61
Droom Meester door Tim Post | Droom jezelf sterker tijdens de slaap Leer lucide dromen. Slaap droombewuster, neem de droomregie en droom jezelf sterker. Boek een inspirerend bedrijfsuitje, lezing of workshop.
62
Thomas More hogeschool De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore
63
Trefpunt Festival 2019 - Gentse Feesten Tijdens de Gentse Feesten van vrijdag 13 tot zondag 22 juli 2018 organiseert Trefpunt heel wat optredens en culturele activiteiten op het Walter de Buckplein, in het Baudelohof, de Kantl en de Miry.
64
Visa en legalisatie van documenten voor reizen naar het buitenland | VisumCentrale VisumCentrale is wereldwijd marktleider in het verkrijgen van visa voor buitenlandse reizen. Miljoenen reizigers van over de hele wereld vertrouwen op VisumCentrale voor het aanvragen van hun reisdocumenten met een professionele, persoonlijke service.
65
Visa en legalisatie van documenten voor reizen naar het buitenland VisumCentrale is wereldwijd marktleider in het verkrijgen van visa voor buitenlandse reizen. Miljoenen reizigers van over de hele wereld vertrouwen op VisumCentrale voor het aanvragen van hun reisdocumenten met een professionele, persoonlijke service.
66
Welkom in de wereld van koudhardende kunststoffen | Vosschemie Benelux Vosschemie Benelux biedt kunststof oplossingen voor doe-het-zelf, vakman en industrie. 50 jaar ervaring in kunststof oplossingen voor elk project.
67
Zita – Entertainment, Fun & Zoveel meer Zita is er voor jouw dagelijkse portie entertainment, lifestyle nieuws en fun. Geniet tijdens je koffiebreak van nieuws, gossip, games, filmpjes en meer.
68
DDMA Email Awards | 24 september 2020 | Square by Gert Blom te Amsterdam Tijdens de DDMA Email Awards worden de jaarlijkse DDMA Email Awards uitgereikt | 24 september, Square by Gert Blom te Amsterdam.
69
Fietsspecialist van de Wijgert Eindhoven - welkom Fietsenwinkel Eindhoven voor Batavus, Gazelle, Loekie en Sparta voor al uw nieuwe fietsen en reparaties.
70
Plantencentrum IEPERPLANT Plantencentrum Ieperplant voorziet u van alle tuinartikelen met bijhorend advies! Onze specialiteit: oeverplanten voor waterzuivering en decoratie.
71
Samen werken aan goed cultuuronderwijs - Plein C Wij helpen scholen en cultuurprofessionals samen goed cultuuronderwijs te geven, met trainingen, bijeenkomsten en inspiratie.
72
Tekenlessen, schilderlessen en cursussen bij Studio 76 in Dordrecht Studio 76 is een vereniging voor amateur beeldend kunstenaars en gevestigd in Dordrecht. Op zoek naar tekenles of schilderles? Leren aquarelleren tijdens een leuke workshop? Een cursus etsen of schilderen volgen? U bent van harte welkom in ons atelier.
73
Zeiltjalk De Vlieter friese zeiltjalk, 14-16 personen, jan rijswijk, zeilschip, tochten, unesco-werelderfgoed, rust, waddenzee zeilen, nederland waterland
75
Duycker - het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer Duycker als popatelier. Tijdens Music in Art leer je om je favoriete songtekst in Calligraffiti te schrijven.
76
Fremeyer | Grootste trapleuning fabrikant van Nederland Een trapleuning is een onmisbaar product bij elke trap. Tijdens het bouwproces wil je niet misgrijpen en zeker weten dat je op het juiste moment de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. Met Fremeyer heb je echt iets goeds in handen. Wij zorgen voor
77
Oordopjes webshop - de beste gehoorbescherming aanbiedingen Speciale oordopjes als gehoorbescherming op werk of tijdens evenementen, maar ook natuurlijk oordoppen voor geluidsdemping tijdens het slapen.
78
Globaland GLOBALAND is een tweedaags onderwijsproject voor de onderbouw van het VMBO. Tijdens een spannend simulatiespel ontdekken leerlingen spelenderwijs waarom het belangrijk is om samen met andere mensen te werken aan de (mondiale) maatschappij, hoe die maatschappij in elkaar zit en wat je als jongere zelf kunt doen.
79
Welkom bij De Milieuboot! Met De Milieuboot varen, ontdekken en leren over water en waterlopen voor jongeren en volwassenen tijdens schooldagen en in het weekend
80
Eten in een gezellige sfeer kan je bij Bistro Pacific te Sint-Truiden Gezellig borrelen met tapa's in loungy sfeer of genieten van top gerechten. Ontdek bistro Pacific te Sint-Truiden tijdens ontbijt, lunch of diner
81
Praktijk Brouwersgracht – fysio en meer – Amsterdam centrum Een gezond lichaam dat zoveel mogelijk meewerkt tijdens uw dagelijkse bezigheden. En kwaliteit van leven. Dat is uw wens. En de onze
82
NSFW
Resonate - Hardcore Classics - 14 november 2020, Den Bosch De beste hardcore classics komen voorbij tijdens Resonate, hét event dat je hardste muzikale herinneringen laat herbeleven.
83
Camping Memling Brugge | Belgische campings kust | Kampeerterrein Brugge | Kamperen Brugge | Autokampeerterrein en wintercamping | Kampeerweide tenten | Campingplaats caravans | campers | motorhomes en mobilhomes Camping Memling te Brugge is een verzorgde camping gelegen aan een bos en overdekt zwembad. De camping is het hele jaar open en ook geschikt voor camping vakanties tijdens de lente, herfst en winter. U kan er terecht met caravans, campers en tenten. Bekijk onze tarieven en reserveer snel online!
84
Peanut butter De Pindakaaspot...een verstandige keuze! De pindakaas wordt vers en Ambachtelijk gemaakt,  géén suikers, géén toevoegingen,  géén extra olie (olie komt vrij tijdens het malen van de pinda’s) in vele verschillende smaken!
85
Koelbox of thermosfles kopen? | Frank Groot assortiment koelboxen voor in de auto, op de camping of tijdens een dagje uit. ✓ Diverse soorten koelboxen ✓ Groot aanbod ✓ Uitstekende Service
86
Welkom In de mooie Belgische Ardennen, op een steenworp afstand van het stuwmeer van de Gileppe en op enkele minuten van Jalhay en Eupen, ligt camping de La Gileppe. Een mooie uitvalbasis voor uw wandeltochten, mountainbike-tochten, teambuildingsactiviteiten, (indien er sneeuw ligt) langlaufen en noem maar op. U heeft de mogelijkheid om dit te combineren met een of meerdere overnachtingen op onze camping. Dit kan met uw eigen caravan, tent of in onze groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor scholen tijdens b.v. hun introductie en/of werkweken, scouting groepen, groepen van Jong-Nederland, vriendenclubs, (sport)verenigingen enz.
87
Reizen Peru & Bolivia | Bouw je eigen Peru- en Bolivia-vakantie Stel zelf je rondreis Peru en Bolivia samen met bouwstenen. Onze specialisten helpen je graag. Je reist en slaapt tijdens je vakantie in Peruaanse sfeer.
88
Rafting Adventure - Avontuur voor iedereen! Trotseer de woeste stroming en ervaar de adrenalinekick tijdens het wildwater raften! Kies voor Rafting Adventure en beleef uw avontuur onder begeleiding van Rescue 3 en IRF gecertificeerde instructeurs: RAFTEN VOOR IEDEREEN, ongeacht het niveau!
89
Ruitenburg Run Maasdijk - Een dijk van een loop De gezelligste hardloopwedstrijd van het Westland is tijdens het Zomerspektakel in Maasdijk. De Ruitenburg Run Maasdijk vindt plaats over de afstand van 10 kilometer in en rondom Maasdijk.
90
Home | Infradax - Jouw IT Lifecycle Specialist Partner Infradax biedt service en hardware oplossingen die jou in staat stellen om kosten en risico's te minimaliseren tijdens alle fases van jouw IT Lifecycle ♻️
91
De Isolatiehal BV is gespecialiseerd in B-keus PIR-isolatie. De Isolatiehal BV is gespecialiseerd in B-keus PIR-isolatie. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld.
93
SijFa Cruises | Ervaar de luxe, service en gastvrijheid aan boord Ontdek het prachtige Europa met een ontspannen cruise aan boord van SijFa Cruises. Tijdens een cruise vakantie ervaart u ultieme luxe op het water!
94
SingelSwim Utrecht 2020 - afgelast De SingelSwim Utrecht is een zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Dit jaar zou de zesde editie van de SingelSwim op zondag 13 september plaatsvinden. Precies één dag nadat het laatste stuk van de nieuwe singel wordt geopend! De SingelSwim Utrecht zou zoals ieder jaar natuurlijk weer geheel in het teken staan van geld bij elkaar zwemmen en aandacht vragen voor de spierziekte FSHD. Helaas hebben we moeten besluiten de SingelSwim Utrecht 2020 af te gelasten i.v.m. het Coronavirus. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, ambassadeurs, partners en supporters gaat boven alles!Uiteraard hopen we iedereen volgend jaar weer gewoon te zien tijdens de SingelSwim 2021. Dan springen we zoals gewoonlijk weer met zijn allen in de Utrechtse Singel om geld op de halen voor onderzoek naar FSHD! Deelnemers en donateurs krijgen binnenkort bericht van ons m.b.t. hun deelname en/of donatie. Opbrengst 2019 Met bijna 2000 donateurs, meer dan 150 zwemmers uit Nederland, Frankrijk, België, Spanje èn de UK en 18 deelnemende teams, is vorig jaar bijna € 57.000 opgehaald voor onderzoek naar FSHD. Daar kunnen we jullie niet genoeg voor bedanken! We hebben genoten van jullie geweldige inzet en energie van klein en groot en van alle sponsoren die dit samen met ons hebben mogelijk gemaakt. Burgemeester Jan van Zanen en Qmusic dj Domien Verschuuren ploeterend in het water. Milan die een jaar getraind heeft om mee te kúnnen zwemmen! De reddingsbrigadie die samen met het team van Central Events zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank aan alle deelnemers, partners en helpende handen die de vijfde edtitie van de Singel Swim mogelijk hebben gemaakt! Wetsuit huren Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.  Basic-Fit opnieuw partner De grootste fitnesschool van Europa, Basic-Fit, heeft zich opnieuw als partner verbonden aan de SingelSwim Utrecht. Basic-Fit International Marketing Manager Erica Hahn: “Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn en proberen fitness voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Sporten is voor veel mensen met een spierziekte helaas vaak onmogelijk en met ons sponsorship willen wij helpen hier verandering in te brengen. Wij dragen graag bij aan het doel van de SingelSwim Utrecht: spierziekten voorgoed uitschakelen!”                      
95
Trouwen in Nederland.nl | Voor bruid & bruidegom Jouw huwelijksnavigatie met de trouwdag als bestemming. Dat is Trouwen in Nederland.nl. Volop inspiratie, info en tips om goed voorbereid te trouwen.
96
Camper Smuikje gaat los - Walter & Janine maken onderweg e-reisgidsen voor alle Spanjeliefhebbers Een blog over camper Smuikje en Walter & Janine terwijl de 2 e-reisgidsen over Spanje maken
97
Artboard 1 Campina melk komt van Belgische melkveehouders, die hun koeien minstens 120 dagen laten grazen in de weide tijdens het weideseizoen en hen een aangepaste voeding geven.
98
Info-blog The Event-NL | Nieuws over geschiedenis en toekomst – Cobra NL Op deze site staan de in het Nederlands vertaalde artikelen van de website van 'Cobra' in aanloop naar 'The Event', maar vanzelfsprekend kun je hier ook alle informatie vinden vanuit de RM (Resistance Movement) tijdens en na 'The Event'. N.B. Op de de index pagina ("index en alles op volgorde" - tabblad bovenaan) staat alles…
99
TapijtTegelStunter.be - Webshop Meer informatie over onze openingstijden tijdens de feestdagen. Onze showroom is gesloten op: Vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari 2021. Op 2de kerstdag (zaterdag 26 december) zijn wij geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur.
100
TITTO accessories: bracelets, necklaces, scarves & earrings Fall/Winter 2020 is al het zevende seizoen van ontwerpster Sandra Buyck bij het Belgische merk Titto. Waar ze elkaar tijdens de eerste seizoenen nog moesten ontdekken en de balans zochten tussen Tittos DNA en Sandras visie, zijn de twee nu zo op elkaar ingespeeld dat het moeilijk is om te onderscheiden waar Titto eindigt en Sandra begint.