RAW RANKED SITES ABOUT
#TAGER

The most comprehensive list of tager websites last updated on Sep 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
Region Nordjylland Regionens hovedopgave er det nordjyske sundhedsvæsen. Regionen har desuden et overordnet ansvar for den regionale udvikling og tager sig også af specialiserede opgaver på det sociale område og i forhold til handicappede børn og voksne.
2
Tagerinsta #1 SMM Provider Panel, Get SMM reseller panel, Cheapest and Best Servces cheapest smm panel, reseller panel, get followers, Instagram followers, Instagram Likes, Instagram views, Twitter followers, twitter likes زيادة متابعين انستقرام, زيادة متابعين, زيادة متابعين تويتر, لايكات انستقرام, مشاهدات انستقرام
3
Danske Spil - Hele Danmarks spilselskab Danske Spil er ejet af dig og mig. Vi tilbyder spil som glæder, underholder og overrasker. Vi tager ansvar for at spil bliver ved med at være underholdning.
4
Varebiler og personbiler til salg hos Autohandel Karup ApS Brugte varebiler og personbiler til fair pris ved Karup i Midtjylland. Vi tager alt i bytte samt opkøb af enhver art – Kontakt os på 60 90 94 94.
5
interchurch.dk | interchurch.dk Folkekirkens mellemkirkelige Råd er det organ, som tager sig af kontakter til andre kristne kirker og kirkesamfund i Danmark og i udlandet.
6
Råd og vejledning når du tager kørekort Autoskolen.dk giver Gratis Råd og Vejledning i Valg Af Køreskole, Køreundervisning, Nervøsitet mm.
7
Tandlæge og børnetandlæge i Bramming nær Esbjerg - Tandlæge Ulf Kretzschmer Tandlæge Ulf Kretzschmer i Bramming nær Esbjerg ved Vestjylland er en moderne klinik. Vi tager os tid til at lytte og bringe vore patienter i centrum. Kontakt os i dag.
8
The Hollywood Home — Los Angeles homes, history, news, nightlife, architecture, art, and more by Jacqueline Tager of Sotheby's International Realty. The Hollywood Home Los Angeles homes, history, news, nightlife, architecture, art, and more by Jacqueline Tager of Sotheby's International Realty.
9
Thai massage KBH – Thai massage i København - Golden Star Wellness Er du på udkig efter lidt forkælelse eller luksus? Golden Star Wellness har hyggelige lokaler for Thai massage, hvor vores piger tager hånd om dig.
10
Juliane Harkjær – Bloggers Delight Indeholder reklame Denne årstid elsker jeg virkelig, det er stadig lunt, og vi kan nyde de fleste af vores eftermiddage ude. Vi er så småt ved at “lande” i vores nye hjem. Der er noget vej endnu indretningsmæssigt, det tager virkelig tid at komme på plads. Så mangler der lige en lampe, en knage ell
11
Tandlæge behandler din tandpine i Vojens, Haderslev & Christiansfeld Har du brug for en tandlæge? Vores tandlæger tager hånd om dig i Sønderjylland, Vojens, Haderslev & Christiansfeld. Ring i dag og sig farvel til tandpine!
13
Michael Lund A/S | TØMRER | SNEDKER | MURER Michael Lund A/S guider dig igennem hele processen fra start til slut. Vi kan udføre tømrer-, snedker- og murerarbejde. Vores erfarne enterpriseledere tager sig af almindelige fag- og hovedentrepriser.
14
Næsseslottet • Gammelt slot på nye eventyr | Besøg os her Med historiske bygninger og unik beliggenhed, tager vi imod dig lige dér hvor skoven slutter, den romantiske park begynder og Furesøen glimter i solen.
17
Smokeshop - Head & Grow shop - Lynhurtig levering, de bedste priser Lanceret i 2010, tager Smokeshop stor stolthed i at være den førende online headshop i danmark. Vores mål er at tilbyde den bedste service, det bredeste udvalg af rygegrej, til den laveste pris. Hos Smokeshop har vi en stor passion for virksomheden, og vi stræber efter at give dig de bedste nye bonger, tjubanger, piber, Cones, Cigaretpapirer, digitalvægte, og udstyr til hjemmedyrkeren, der er til rådighed i dag. Læn dig tilbage, og kig igennem vores store udvalg af rygegrej
18
Billige flybilletter, afbudsrejser, sol & bad, rejser | Solfaktor Find billige flybilletter, hoteller, sol & bad, lejebiler og afbudsrejser. Alle billige rejser på solfaktor.dk.
19
Velkommen til STEFFEN''s fotografi - fotograf på Bornholm STEFFEN''s fotografi, fotograf på Bornholm - Rønne. Tager portrætbilleder og pasfoto i fotostudie GARAGEN Ydunsvej 15, 3700 Rønne. Der er fleksible åbningstider også weekend og aften. Tidsbestilling er nødvendig, ring og aftal en tid, mellem 9.00 - 22.00 alle dage. Det er nemt at parkere ved STEFFEN''s fotografi, du kan parkere i indkørslen til fotostudie GARAGEN eller ude på vejen. Som gangbesværet eller kørestolsbruger, kan du forholdsvis nemt komme ind, der er niveaufri indgang.
20
STUHR FRISØR SALONER STUHR FRISØR SALONER. Et besøg hos STUHR tager udgangspunkt i en professionel behandling, hvor du som kunde er sikret en unik og enestående oplevelse
21
trinetheodora – Bloggers Delight Jeg tager ud at rejse i dag, og jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt meget! Jeg har aldrig før været i Sydamerika, så det i sig selv er jeg virkelig oppe at køre over. Jeg skal rejse med en veninde for første gang nogensinde, så det er jeg egentlig også lidt spændt på. Det var en ret spontan bes
22
Tager Al-Sada Group
23
Filmnørdens Hjørne | Danmarks lækreste filmpodcast, der tager dig med ind i filmens verden, hvor din indre filmnørd får lov at løbe løbsk. Velkommen og rigtig god fornøjelse!
24
Frisør i Herning – Hair By Luise – Frisøren i Fonnesbechsgade Som frisør i Herning vil vi hos Hair by Luise altid koncentrere os om én kunde ad gangen. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og din personlighed, og sammen finder vi frem til det gode resultat.
26
Oasen Pizza & Grill, Sønderborg | Bestil Din Take Away Mad Online Oasen Pizza i Sønderborg 6400 | BESTIL TAKEAWAY MAD ONLINE | Bestil en af vores takeaway mad retter online nu. Takeaway retterne venter på, at du tager et bid.
28
Snaps fra SNAPSIS - Som at drikke et silkelagen der gør dig fuld Snaps skal tilbage på landkortet! SNAPSIS tager det bedste fra naturen, tilsætter klar snaps og masser af kærlighed - resultatet taler for sig selv.
29
Alliance Advokater Foreningen Alliance Advokater er lokalt og regionalt forankret. Foreningen Alliance Advokater består af 11 medlemsvirksomheder fordelt over hele Hovedstadsregionen. Du finder en medlemsvirksomhed i Gilleleje, Helsingør, Helsinge, Frederiksværk, Hørsholm, Frederikssund, Stenløse, Holte, Gladsaxe, Hvidovre og Ishøj.
30
Overgades Dyreklinik | Odense midtby | Kontakt os På Overgades Dyreklinik tager vi os omsorgsfuldt af dit dyr. Vi har fokus på god service og står til rådighed alle hverdage mellem kl. 08.00-17.00.
31
Infoskærme til virksomheder | GRATIS DEMO | ScreenBuddy.com Infoskærme til virksomheder med GRATIS demo. Det tager mindre end 2 minutter at opsætte dine infoskærme. Simpel og brugervenlig platform.
32
Murer og kloakmester i Præstø | Få et gratis og uforpligtende tilbud Vi er placeret i Præstø, men udfører murer og kloakopgaver på hele sjælland. Ingen opgave for stor eller for lille – uanset om du er privat eller erhvervskunde. CB Entrepriser Aps er både murermester og autoriseret kloakmester.
33
Farligt affald Sjælland & Lolland Falster | Alfa Specialaffald Skal du af med farligt affald. Hos Alfa Specialaffald tager vi hånd om jeres farlige affald på Lolland Falster og Sjælland. Kontakt os i dag og hør mere.
34
Råd og vejledning når du tager kørekort Autoskolen.dk giver Gratis Råd og Vejledning i Valg Af Køreskole, Køreundervisning, Nervøsitet mm.
35
Danske shipping- og havnevirksomheder - DSHV - DI - DKHV - DI Vi tager os af branchens interesser fagligt og politisk. Kontakt os på dshv@di.dk eller på telefon, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, eller hvis du er interesseret i medlemskab.
37
Forside - www.graverensgroentsager.dk Graverens Grøntsager er hjemmeavlede grøntsager, som vi primært sælger i lokalområdet. Vi har en Bindslev og Tversted, Hjørring og Hirtshals. Her får du lækre sprøde grøntsager, fordi vi tager grøntsagerne op hver morgen, så de altid er friske når du køber dem i vores gårdbutik, Hirtshalsvej 17, Bi...
39
VELKOMMEN TIL SPEDITION CHRISTENSEN A/S VELKOMMEN TIL SPEDITION CHRISTENSEN A/S, Plantagevej 1 DK-6330 Padborg Tel. +45 7467 2727Fax +45 7467 4313 mail@speditionchristensen.dk Vi tror ikke på standardløsninger. Vores rådgivning ta, telefon +4574672727
41
Himmerland Forsikring - Tæt på og lige til Himmerland Forsikring er et gensidigt forsikringsselskab – vi er ejet af vores kunder. Vores forsikringer tager udgangspunkt i vores kunders hverdag, og vores rådgivning bygger på personlig kontakt og en interesse i at sikre, at vi altid tilbyder den optimale forsikringsløsning og bedste service.
43
Bacchus Box: Fantastiske tematiske vineventyr, hver eneste måned Bacchus Box er din ydmyge guide til køb, opdagelse og læring om vin. Vi er en moderne og håndgribelig version af en vinklub, der tager Bacchus Box medlemmer på et tematisk og vinfyldt eventyr hver eneste måned.
44
Martino | ITALIENSK RESTAURANT MED VELSMAGENDE MAD Hos Restaurant Martino i Aarhus​ tilbyder vi en fantastisk madoplevelse med den smukkeste udsigt. Vi tager imod store og små selskaber.
45
Dyrlæge i Århus Nord | Skejby Dyreklinik - Dyrehospital i Århus Vores mission er, at I og jeres kæledyr skal mødes af en varm og nærværende atmosfære, hvor interessen for dyret er i højsædet, hvor I bliver hørt og forstået.
46
Volvo Truck Center | Salg, service og reparation af Volvo- og Renault lastbiler Volvo Truck Center holder åbent på trods af Corona-virus. Der er fortsat brug for at opretholde forsyningskæden, og dermed er der behov for, at transportbranchen og lastbilerne stadig kører. Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler for at sikre jer og vores medarbejdere. Besøg dit lokale Volvo Truck Center i Taastrup, Hillerød, Århus, Aalborg, Randers, Viborg og Holstebro.
47
NSFW
AV Blog - Anmeldelser og fladskærmstest - find din bedste fladskærm På AV Blog finder du Danmarks mest seriøse test og anmeldelser af fladskærme. Vi tager forbrugerelektronik alvorligt!
48
SVUNG Business Intelligence - Lad os investere i din virksomhed Har din virksomhed data der ikke bliver udnyttet? Vi tager jer fra data til viden og fra viden til handling. Skab ny værdi med en BI-løsning fra SVUNG.
49
Kor i Aarhus - ambitiøst og rytmisk acapellakor i Aarhus Local Vocal er et ambitiøst rytmisk kor i Aarhus. Vi er 30 engagerede sangere og sammen med korleder Philip Eick tager vi rytmisk acapella til nye højder.
51
Den Sociale Rethjælps Fond Gratis retshjælp og gældsrådgivning i Aarhus. Få hjælp til dine økonomiske og juridiske problemer.
52
Trailcast - Lyd på sporet - Podcast om trailløb og ultratrail med danske øjne Trailløb er løb i naturen og på naturens betingelser. Trailcast tager dig med der ud, hvor kun få har været før.