RAW RANKED SITES ABOUT
#OSNOVANA

The most comprehensive list of osnovana websites last updated on Jul 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
O&M Inženjering Vodeća kompanija u projektovanju, proizvodnji, montaži... O&M Inženjering Group je osnovana 2006. godine, sa sedištem u industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, Srbija.O&M inženjering Group je vodeća kompanija...
2
DIGITIZER - Digitalni marketing - Izrada i Dizajn Sajtova - Grafički Dizajn Digitizer je digitalna kompanija osnovana sa idejom da pomogne biznisima da na jedinstven način budu predstavljeni na internetu kombinujući internet marketing - društvene mreže i google, website. grafički i motion dizajn - na jednom mestu!
3
Optika Golumbo - Prodaja dioptrijskih okvira i stakala Optika Golumbo je osnovana sa namerom da Vam stručnošću i obrazovanjem pomogne da pronađete najbolje rešenje za Vaš vid. Nudimo veliki izbor dioptrijskih okvira i vršimo ugradnju stakala na najsavremenijim aparatima. Brinite o Vašim očima i sami se uverite u naš kvalitet!
4
Prva Banka Crne Gore - Dobrodošli na zvanični sajt Prve banke CG Dobrodošli na zvanični sajt Prve banke Crne Gore. Mi smo najstarija finansijska institucija u zemlji osnovana davne 1901 godine u tadašnjoj Knjaževini Crnoj Gori pod nazivom Nikšićka štedionica.
5
close “AKS Express Kurir” je kompanija nastala 2004. godine čija je osnovna delatnost “prikupljanje prevoz i isporuka pošiljki”. Osnovana domaćim kapitalom, a zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju svih zaposlenih “AKS Express Kurir” je jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji danas.
6
Bakikolor naslovna Bakikolor je osnovana sa ciljem da omogući kvalitet i maksimalnu efikasnost u izvođenju molersko-farbarskih radova i konsultacija u vezi celokupnog uređenja enterijera i eksterijera
7
Centar za prirodnjačke studije Centar za prirodnjacke studije je neprofitna organizacija koja je osnovana sa ciljem naucne afirmacije i popularisanja koncepta biblijskog stvaranja, kao i principa zdravog zivota.
8
Laguna - Knjige o kojima se priča Izdavačka kuća Laguna osnovana je aprila 1998. godine. Od skromnih početaka sa nekoliko objavljenih naslova za godinu dana došli smo do produkcije od preko tri stotine objavljenih naslova godišnje te
9
Metalac Grupa - Početna Kompanija Metalac osnovana je 1959. godine. Sedište kompanije je u Gornjem Milanovcu. Danas je Metalac a.d. otvoreno akcionarsko društvo sa 14 preduzeća – četiri proizvodna društva, pet trgovinskih društava na domaćem tržištu i pet preduzeća u inostranstvu.
10
Fabrika nameštaja Numanović Fabrika nameštaja “Numanović” iz Novog Pazara osnovana je 1995. godine. Razvojni put fabrike karakteriše konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje
11
Naslovnica - Javna ustanova "PRIRODA Varaždinske županije" PRIRODA Varaždinske županije je javna ustanova koja je osnovana temeljem Zakona o zaštiti prirode s ciljem upravljanja zaštićenim područjima Varaždinske županije.
12
Rekonstrukcija Ženski fond | Rekonstrukcija Ženski fond je prva lokalna ženska fondacija u Srbiji, osnovana 2004.
14
Home - SNE ENERGY Čačak SNE ENERGY je kompanija osnovana 2011. godine u Čačku sa osnovnom delatnošću proizvodnje elektroenergetskih srednjenaposnkih postrojenja i prateće opreme.
15
Košnica & Med Medeni Košnica Med medeni i pčelinji proizvodi kao lideri u sektoru proizvodnje i marketinga meda i pčelinjih proizvoda; uz stalno unapređenje proizvodnje, optimizaciju poslovanja; orijentaciju na inovativnost i inkorporaciju najnovijih i najefikasnijih proizvodnih, tehnoloških i marketinško-menadžerskih rješenja i praksi u ukupno poslovanje. KOŠNICA d.o.o. Gradiška, osnovana je 2004. godine sa sljedećim osnovnim ciljevima: proizvodnje meda i pčelinjih proizvoda; promet pčelarske opreme, pribora i hrane za pčele; edukacije pčelara i pružanja konsalting usluga u oblasti pčelarstva.
16
Aroma marketi | Miriše na Bolje! Aroma marketi Crna Gora i diskonti Conto su maloprodajni prehrambeni lanac koji posluje u okviru kompanije Domaća trgovina koje je na crnogorskom tržištu osnovana 2013. godine
17
Početna - Intour IN tour je porodična agencija locirana u centru Tuzle. Osnovana 2007. godine, počela je skromno i izrasla u pouzdanog partnera za hiljade svojih klijenata pri organizaciji svih tipova putovanja.
18
Ghetaldus Optika d.d. Ghetaldus optika d.d. osnovana je davne 1957. godine, te je danas najveći proizvođač i ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, kontaktnih leća, domaćih i najpoznatijih svjetskih proizvođača.
19
BH PASSPORT - Turistička agencija BH Passport turistička Agencija nalazi se u Sarajevu, osnovana je 2009.godine.Članica UTA-e i IATA-e, posluje u Amadeus GDS rezervacionom sistemu za avio karte i rezervacionim sistemima za rezervaciju hotela širom svijeta.
20
Početna - Branellico Firma Branelli Co. d.o.o. osnovana je u Beogradu, aprila 2014. godine. Bavimo se prodajom mašina i opreme, pre svega za potrebe prehrambene industrije, kao i consulting-om u oblasti mesne industrije.
21
JU OPĆA BIBLIOTEKA TEŠANJ JU OPĆA BIBLIOTEKA TEŠANJ, priča o njoj počinje neposredno po završetku Drugog svjetskog rata, odnosno 1946. godine kada je i osnovana, sa početnim fondom od 500 knjiga...
22
Muzejski Dokumentacijski Centar • Dobrodošli! Muzejski dokumentacijski centar javna je ustanova osnovana 1955. godine kao dokumentacijska, informacijska i komunikacijska točka hrvatske mreže muzeja. -
23
Menart - Izdavačka kuća MENART je diskografska kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji. Djeluje u diskografiji, izdavaštvu, distribuciji, odnosima s javnošću, promociji, digitalnoj prodaji, bookingu stranih i domaćih izvođača, menadžmentu domaćih izvođača, koncertnoj produkciji...
24
Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE je javna ustanova osnovana Zakonom o mirovinskom osiguranju, kojim je ujedno započet proces reforme mirovinskog sustava, radi ostvarivanja prava zaposlenika, poljoprivrednika, obrtnika i drugih osoba iz obveznog mirovinskog osiguranja, na temelju generacijske solidarnosti.
25
Muzej Sarajeva Muzej Sarajeva je javna ustanova osnovana od strane Kantona Sarajevo i danas ga čine centralna zgrada sa depoima i pet depandansa: Svrzina kuća, Despića kuća, Muzej Jevreja BiH, Brusa bezistan i Muzej Sarajevo 1878-1914.
26
Prijatelji životinja - udruga za promoviranje prava životinja i vegetarijanstva Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001. godine s ciljem promoviranja zaštite i prava životinja te vegetarijanstva, odnosno veganstva, kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila.
27
PVC stolarija, prozori i vrata | Troha - dil | PVC Prozori | PVC Vrata | Hrvatska | Croatia | Cjenik PVC stolarija Tvrtka Troha-Dil tvornica prozora i vrata je osnovana 1962. g. kao zanatska radnja za izradu građevne stolarije. Moderna je tvrtka, opremljena kompjuterski upravljanim strojevima za proizvodnju PVC prozora i PVC vrata, nivoa višeg od mnogih europskih tvrtki. Svakako tehnički najopremljenija tvornica u Hrvatskoj, spremna je odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja pred proizvođače stolarije.
28
United Work And Travel Home - United Work And Travel Agencija United Work and Travel je osnovana 2002. godine i specijalizovana za kulturno-obrazovne, studentske i radne programe sa Sjedinjenim Američkim Državama kao što su:J-1 Summer Work and Travel programi, H-2B radni program kao i popunjvanje zahteva za sve vrste viza za SAD
29
Poliklinika JOKOVIĆ - Kragujevac Laserski tretman proširenih vena
30
Pronađite školu jezika u Srbiji - Centar Stranih Jezika Centar stranih jezika je stranica osnovana u cilju kako bi našim korisnicima pomogli da na najjednostavniji način dođu do škola stranih jezika širom Srbije.
31
O nama - LAGUNA 2001 OGRADNI SISTEMI LAGUNA 2001 d.o.o. osnovana je 2001.god. u Aranđelovcu. Za dve decenije razvoja, LAGUNA 2001 je postala jedan od lidera u sektoru žičarske industrije u regionu.
32
TOYOTA Material Handling Srbija | TOYOTA viljuškari Industrijska oprema d.o.o. osnovana je krajem 2001. godine i generalni je zastupnik i ovlašćeni servis Toyota Material Handling Equipment za Srbiju. Naši proizvodi se mogu koristiti u širokom spektru aplikacija i okruženja poput hladnjača, proizvodnje, maloprodaje, skladišta, transporta i distribucije. Podržani uslugama i rešenjima, kao što su iznajmljivanje viljuškara, prodaja polovnih viljuškara, servis, delovi, finansiranje i obuka operatera, težimo da budemo prvi izbor za partnera u rešenjima za rukovanje materijalima.
33
Aroma marketi | Miriše na Bolje! Aroma marketi Crna Gora i diskonti Conto su maloprodajni prehrambeni lanac koji posluje u okviru kompanije Domaća trgovina koje je na crnogorskom tržištu osnovana 2013. godine
34
Baletska skola | Balet Novi Sad Baletska škola u Novom Sadu je obrazovna ustanova osnovana davne 1947. godine. Višedecenijsko iskustvo u edukaciji, profesionalno osoblje i odlični uslovi za rad obezbeđuju školovanje izuzetnih igračkih kadrova. Novi Sad balet.
35
Naslovnica - ENERGO INSPEKT d.o.o. Tvrtka ENERGO INSPEKT d.o.o. osnovana je 2007. godine.
36
Marservis Tvrtka Marservis osnovana je 1994. godine. Pogon tog malog škvera u industrijskoj je zoni Kaštelir pokraj Poreča. Trenutačno je u njemu zaposleno 17 radnika. Proizvodi se 11 različitih modela plovila, dužine od šest metara, pa do radnih plovila dužine 11 metara. Najveće od njih, 11 metara dugačko radno i multifunkcionalno plovilo Fisherline 35 Pro, može se koristiti u razne svrhe. Osim njega, izrađuju se i brzi fishermani pod nazivom Picaro 20, i to u tri varijante. Uz to, Marservis pruža i usluge laminiranja za još nekoliko manjih brodogradilišta.
37
Smart televizija Tešanj - Budi prvi koji zna Smart televizija Tešanj osnovana je 2008. godine. Djelatnost preduzeća je proizvodnja filmova, televizijskog programa, te emitiranje tv programa.
38
Muzejska Udruga Istočne Hrvatske Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.
39
Tammy Kozmetika - Srcem ka lepoti - Prirodna kozmetika Kozmetička kuća Tammy osnovana je 1988 . godine. Odličan kvalitet i pristupačna cena, klinički ispitani proizvodi, atestirani i patentirani potvrđuju sve više i više kupaca. Paleta Tammy proizvoda klasifikovana je prema tipu kože, a klijentima daje vrhunsku negu.
40
41
Šahovska Akademija Šampiona Šahovska akademija šampiona osnovana je sa ciljem da najbolji srpski šahisti pruže priliku mladim i talentovanim šahistima brže i kvalitetnije usavršavanje.
42
VUK PORESKI ADVOKATI VUK PORESKI ADVOKATI je nezavisna advokatska kancelarija, koja postoji od 2011. godine. Prva je advokatska kancelarija u Republici Srbiji osnovana sa ciljem pružanja pravne podrške prevashodno u oblasti poreza, međutim vremenom se delatnost kancelarije značajno proširila, tako da sada obuhvata kompletan pravni i poreski servis kroz objedinjenu advokatsku podršku najvećim poslovnim organizacijama.
43
Naslovna - Autonomni ženski centar Autonomni ženski centar je ženska nevladina organizacija osnovana 1993. godine. Rad AŽCa je zasnovan na feminističkim principima i teoriji.
44
Nordnet, hosting po najboljoj ceni Kompanija Nordnet je osnovana 1998.godine. Od samog osnivanja, pored hostinga, naša osnovna delatnost je razvoj softvera.
45
Fruit International DOO Firma Fruit International je osnovana 2008 god. kao veleprodaja svežeg voća i povrća iz uvoza i domaće proizvodnje. Danas pored veleprodaje, jedna od glavnih aktivnosti firme je izvoz. Direktnom saradnjom sa poljoprivrednim proizvođačima iz cele Srbije osigurali smo kvalitet, kvantitet i konstantnost u snabdevanju domaćih i stranih partnera.
46
BBG Construction - O nama BBG Construction doo je osnovana 2010. godine. Dobavljač je građevinskih proizvoda u oblasti betona, armature i oplate. Strateski je pozicionirana u Beogradu, a poseduje i magacin u Dobanovcima.
47
Show / Hide Navigation Neprofitna volonterska udruga osnovana u ožujku 2013. sa svrhom razvoja i promicanja zdravog, održivog ekosustava za nezavisne profesionalce u Hrvatskoj.
48
Naslovna - Richter Gedeon Richter Gedeon je evropska multinacionalna, specijalizovana, inovativno orijentisana farmaceutska kompanija osnovana 1901. godine u Mađarskoj.