RAW RANKED SITES ABOUT
#MAAKT

The most comprehensive list of maakt websites last updated on Sep 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
De Standaard Het meest recente nieuws uit België en het buitenland, economie en geld, cultuur, sport en lifestyle. Lees online de krant en DS Avond.
2
HEMA - maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker Op hema.nl vind je de HEMA winkel met het grootste assortiment. Bestel eenvoudig online en laat je bestelling thuisbezorgen of haal gratis af bij jouw HEMA.
3
Het Nieuwsblad Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland, economie, lifestyle, ... schenkt Nieuwsblad.be extra aandacht aan streek- en sportnieuws.
4
LODDER keukens • rust, soberheid, eenvoud en symmetrie Ontwerpen is wat anders dan denken in materialen, apparaten en accessoires. Ontwerpen is volgens LODDER het inrichten van keukenruimten en interieurs met de belangrijkste elementen die er zijn: rust, soberheid, eenvoud en symmetrie. Dat principe maakt het
5
Gezond reizen & werken | KLM Health Services KLM Health Services maakt onbezorgd reizen en gezond werken mogelijk voor zowel particulieren als medewerkers van (internationale) organisaties.
7
Het Belang van Limburg Op de website van Het Belang van Limburg lees je op elk moment het laatste nieuws uit Limburg. Ook binnen- en buitenlands nieuws, economie, media & cultuur en sport komen uitgebreid aan bod.
8
VI.BE VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
9
Home | Pelgrim Pelgrim maakt je keuken mooier en makkelijker. Al 100 jaar een puur Nederlands merk met keukenapparatuur vol gemak en technisch vernuft.
10
Inloggen | Somtoday Log in bij Somtoday. Somtoday is jouw persoonlijke assistent tijdens je dagelijkse werkzaamheden op school en in de klas. Somtoday maakt werken en leren voor jou als docent, leerling en applicatiebeheerder makkelijker en overzichtelijker. Somtoday denkt met je me mee, levert en registreert informatie, signaleert belangrijke zaken en maakt tijd voor je vrij die je kunt besteden aan dingen waar je wél mee bezig wilt zijn
12
Jouw bedrijfsprocessen nog efficiënter maken met STKKR - STKKR Met STKKR verleg jij de grenzen van AFAS. Zonder te programmeren richt jij met STKKR jouw bedrijfsprocessen nóg efficiënter in. Start nu gratis!
13
Energie van je betrouwbare energieleverancier | Essent Essent maakt thuis nog voordeliger, makkelijker en leuker. We leveren al energie aan 2,5 miljoen klanten en helpen je energie besparen. Lang leve thuis!
14
Logo NTR Publieke omroep met wettelijke taken op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. De NTR maakt speciale programma’s voor alle doelgroepen.
15
SEO Zwolle | Zoekmachine optimalisatie | SEO Trainingen | Copywriting Wat heb je aan een website die geen bezoekers trekt? SEO Zwolle maakt je website beter vindbaar en verhoogt zo je omzet. Kom ook hoger in Google.
16
Zoekmachine marketing bureau met 100% focus op SEO/SEA Maakt je beter vindbaar dan bureaus die niet voor 100% met SEO/SEA bezig zijn. Gebruik de kracht van specialisatie - Zoekmachine marketing bureau Proseo.
17
Online Marketing Bureau Saleswizard | Voor SEO, SEA en Social Media Online Marketing Bureau Saleswizard: Je kunt ons inschakelen voor Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie, Google en Bing Ads en Social Media Marketing.
18
Karel de Grote Hogeschool Antwerpen KdG groeit, en dat hartje Antwerpen. We leiden je op tot enthousiaste professional die het verschil maakt, ook straks op de arbeidsmarkt. Hoe groot wil jij worden?
19
WordPress Handleiding - Bouw je eigen gratis WordPress site Met de WordPress handleiding bouw je zelf in korte tijd een WordPress website! Met de handleiding WordPress website maken leer je in duidelijke taal hoe je stap voor stap een website een website maakt met de WordPress. Inclusief 6 maanden gratis updates en support.
20
Onze studio maakt het! Snel en goed | GO! Grafi Offshore Grafi Offshore is een productiestudio voor eersteklas beeldbewerking, HTML5 en online banners. Wij bedenken niet, wij maken! Bekijk onze diensten...
21
Abbott in Nederland | Mondiale Gezondheidszorg & Onderzoek Kom meer te weten over Abbott, het mondiale gezondheidszorgbedrijf dat innovatief onderzoek uitvoert en producten maakt voor de gezondheid van mensen in iedere levensfase.
22
X, Y of Einstein? | De blog van Pedro De Bruyckere over onderwijs, jongeren, cultuur en media. De blog van Pedro De Bruyckere over onderwijs, jongeren, cultuur en media.
24
Home - Kololo Game Reserve Zuid-Afrika Op safari, de Big Five zien en intussen vrij en veilig wandelen en fietsen tussen het Afrikaanse wild. Relaxed, comfortabel, malariavrij en kindvriendelijk, op slechts drie uur rijden van Johannesburg. Dat is wat Kololo uniek en onvergetelijk maakt. Dat beweren wij én dat beweren onze gasten in hun enthousiaste reviews.
25
Opklopper Maakt Meer Van Jouw Marketingmix Opklopper is een alles in één marketing bureau: ✓ Websites ✓ Design ✓ Marketing ✓ Advies ✓ Nieuwsbrieven ✓ Marketingautomatisering ✓ Promotiemateriaal ✓ Nieuwe klanten
26
NBD Biblion | NBD Biblion NBD Biblion levert een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van uw bibliotheek of (school)mediatheek.
27
VI.BE VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.
28
Qfor: Toon de wereld wat uw diensten uniek en betrouwbaar maakt! "Qfor is het enige kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties dat u helpt succesvol te zijn in deze online geconnecteerde wereld "
31
Just Loes Just Loes ontwerpt en maakt de mooiste armbanden van kralen, leer en andere materialen afkomstig van over de hele wereld. Laat je verleiden door het assortiment dat met veel passie en in beperkte aantallen wordt gemaakt. Heb jij al een Just Loes original?
32
Webdesign Antwerpen | I-NET Productions maakt websites en webshops Wil je opvallen met een origineel webdesign voor je website? Wij zijn een bureau gespecialiseerd in webdesign en webshops.
33
Corporate Travel Management, Zakenreisdiensten en -oplossingen - Egencia Nederland Ontdek oplossingen voor corporate travel management die geschikt zijn voor ieder bedrijf, groot of klein. Egencia maakt zakenreizen zowel eenvoudiger als beter.
34
Sick of Smoking | Stop de tabaksindustrie Het ís niet normaal dat de tabaksindustrie zoveel slachtoffers maakt en toch ongestoord zijn gang kan gaan. Dat moet afgelopen zijn. Steun Sick of Smoking.
35
WSD-Groep: Home WSD maakt het verschil voor mensen. Wij denken als partner mee met gemeenten en werkgevers over hoe wij samen zo goed mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen helpen aan werk. Wij bieden effectieve en efficiënte oplossingen voor personeelsvraagstukken en zorgen dat mensen die mee willen doen aan het werkproces zo optimaal mogelijk worden ingezet.
36
Unidis: Optimaal Digitaal, slimmer werken loont Unidis maakt ondernemers blij met hun administratie. Zodat zij beter kunt concurreren en sneller beslissingen kunt nemen door actuele stuurinformatie.
39
Home pagina | Finedat Financial Scouts | www.finedat.nl Finedat Financial Scouts maakt de perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever. Dit doen we met een persoonlijke aanpak, opleiding en begeleiding!
41
huwelijken, communie en lentefeesten | fotografiemagnus DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN. Trouwen is een heel persoonlijke, unieke belevenis! Jullie willen alle grootse magnifieke momenten van die dag vangen om ze blijvend te koesteren, voor altijd? Daar zorgen wij voor. We leggen al dat kostbaars met veel liefde vast voor de toekomst. In alle intimiteit, gemoedelijk, met respect voor wie jullie écht zijn en wat jullie oprecht voelen. Zo creëren we samen een onvergetelijke herinnering aan wat jullie dag zo bijzonder maakt!
43
Wereldcruise maken met Wereldcruisen.nl • Wereldcruisen.nl Droomt u al jaren van een wereldcruise maken? Die droomreis maakt wereldcruisen.nl werkelijkheid. Bekijk het uitgebreide wereldcruise aanbod op onze website
45
Navigatie met digitale waterkaarten voor aan boord Stentec is de ontwikkelaar en uitgever van WinGPS navigatiesoftware, de meest innovatieve oplossing voor PC / laptop navigatie op uw schip. Stentec maakt ook Digitale waterkaarten (DKW) met online update service voor veiligheid aan boord.
48
Panzerotti eten bij Panzero' ® - Authentieke Panzerotti uit zuid Italië Panzerotti eten? Panzero' ® maakt authentieke Apuliaanse Panzerotti met keuze uit diverse vullingen en de beste kwaliteit ingrediënten. Kom langs en geniet!
49
Just Games Just Games is een jong bedrijf dat de leukste spellen van Nederland maakt. Onze portfolio bestaat o.a. uit familiespellen, kinderspellen, pocketspellen, puzzels, giftsets en nog veel meer.
50
Welkom - Mondig! implantologie & tandheelkunde (voorheen PVOI) in Veldhoven Bij Mondig! implantologie en tandheelkunde werken ervaren professionals in tandheelkunde, implantaten, gebitsprotheses, clearbrace, kronen, bruggen en cosmetische oplossingen die de eigen tanden het best benaderen aan de beste oplossing voor uw gebitsprobleem. Wij bieden u graag een vakkundige, passende en authentieke oplossing met een behandelplan waarmee u vlot en goed geholpen bent. Zodat u snel weer breeduit kunt glimlachen.
51
Pepper & Dust maakt foto's en helpt je met je marketing en communicatie. Pepper & Dust biedt ondersteuning bij het lanceren van een nieuwe producten en diensten en maakt betere product- en sfeerbeelden voor je website.
53
Sèz-You Showband, live muziek en entertainment! Voor écht goede LIVE muziek met perfecte show, kiest u Sèz-You! Deze energieke coverband maakt van elk bedrijfsfeest, huwelijk of evenement een onvergetelijk
54
BanketPartners - Gebak & Taart, Koek, Cake & Boterkoek, Half fabrikaten, Schnitt & Taartjes, Kapsels Met bake off, make off en een complete lijn gereedproducten heeft u met Banket Partners een betrouwbare partner. IFS gecertificeerd.
55
Mijn titel Zanger boeken voor je feest, zoek niet verder. Zanger en DJ Patrick maakt van jouw feest een onvergetelijke avond. Zanger en DJ in èèn
56
Boelot metaalbewerking | Den Haag - Rotterdam eo Boelot metaalbewerking maakt balkonhekken, tuinhekken, trappen, leuningen, waslijnen en nog veel meer op de door u gewenste maten. Metaal is Boelot.
57
Kennis, (e)Learning en Talent Management - Courseware.nl Specialist in opleidings- en kennistechnologie. Wij zijn de partner die de verbinding maakt tussen didactiek, leertechnologie en bedrijfsprocessen.
58
Boekhoudsoftware - factureren | EZ Boekhouding Boekhoudsoftware voor zzp'ers Maak het hele jaar gebruik van de gemakkelijke software. Daarna kun je zelf de belastingaangiftes doen. De software legt je uit hoe het moet. Dat maakt EZ anders. Bekijk alle functies Facturatie makkelijk gemaakt Rommelen in Word is verleden tijd. Verzend profe ...
62
Homepage | MAX Maakt Mogelijk Kinderen in Moldavië kunnen ’s winters niet naar school, omdat ze geen warme kleding en schoenen hebben.
63
SMS oplossingen op maat met één simpele SMS API - Spryng Op het juiste moment SMS versturen bespaart kosten en maakt het leven van uw klanten nog makkelijker. De SMS Gateway van Spryng staat voor u klaar!
66
Vrijheid: Jij maakt het verschil! - Wageningen 45 De doelstellingHerdenkenIeder jaar herdenken wij degenen die vielen als strijder voor onze vrijheid en eren hen die dit hebben overleefd. Daarnaast willen wij r
67
Sereni, uw uitvaartplanner Sereni maakt tijd voor een unieke uitvaart voor jouw geliefde. Wil je een overlijden melden? Onze uitvaartplanners staan steeds voor je klaar.
68
Unieke fietsen die je zelf kunt samenstellen voor jezelf of voor je bedrijf Themafietsen maakt het mogelijk om je eigen unieke ontwerp voor jouw fiets samen te kunnen stellen. Dit kan voor je bedrijf of voor jezelf zijn. Neem snel een kijkje naar de mogelijkheden.
69
Deel je autoverhuur ervaringen - AutoverhuurErvaringen.nl AutoverhuurErvaringen.nl is dé site die autoverhuurders vergelijken eenvoudig maakt! Lees reviews over bijna 100 verschillende aanbieders.
71
Buro Winters - interieur en exterieur Architectuur Op zoek naar een ontwerper in de regio Nijmegen? Buro Winters is het ontwerpbureau in Nijmegen voor prachtige interieur en exterieur ontwerpen.
72
Lekker naar de BioBoer! Lekker naar de BioBoer laat je kennis maken met bioboeren uit de buurt en maakt de lokale biologisch
73
Apps maken leer je samen, op de iOS Academie - startpagina Apps maken: begin hier, met de gratis Startersgids van de iOS Academie. Daarin leer je hoe je met Xcode je eerste app maakt. Bekijk ook de gratis video''s over apps maken, Xcode, en de nieuwe programmeertaal Swift!
74
SMS oplossingen op maat met één simpele SMS API - Spryng Op het juiste moment SMS versturen bespaart kosten en maakt het leven van uw klanten nog makkelijker. De SMS Gateway van Spryng staat voor u klaar!
76
Total Design | Strategie - Design - Communicatie - Technologie Total Design is een creatief collectief dat bedrijven succesvoller maakt met oplossingen in strategie, design, communicatie en technologie.
77
First8 - Java en Open Source Consultancy First8 is gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van Java- en Open Source toepassingen. Bekijk ook onze Java vacatures voor Developers voor de regio''s Nijmegen, Amsterdam en Utrecht. First8 is hoofdsponsor van de Masters of Java, bouwt de software en maakt de opdrachten.
78
Laser Adventure Sports Laser Adventure Sports, een initiatief dat het mogelijk maakt om alle leeftijden onder te dompelen in deze nieuwste sensatie outdoor lasergamen
80
Nieuw Water Winkel Homepage Nieuw Water Winkel Homepage Maakt Water persoonlijk. Breng je Water tot leven met Giovanna''s selectie waterveredeling methodes. alles voor echt zuiver en vi
82
SponsorDeals.nu | verdien geld voor je door online te shoppen SponsorDeals helpt je geld te verdienen voor de club. SponsorDeals maakt voor jouw club een pagina, doe al je online aankopen via deze sponsorpagina en verdien geld voor jouw vereniging.
84
Topdekmatras | Alles over topdekmatrassen Topdekmatras, waarom eigenlijk? Waarom een topdekmatras? Een topdekmatras, ook wel oplegmatras, opdekmatras, dekmatras of topper genoemd, maakt uw slaapomgeving helemaal af. Een topdekmatras is een dun matras van rond de vijf en zes centimeter die op het normale matras gelegd wordt. Voordelen van een topdekmatras Het topdekmatras zorgt voor een heerlijk zacht en aangenaam slaapcomfort,…
85
ws webdesign | willemijn straeter: stijlvolle, professionele en betaalbare websites voor kunstenaars, musici, theatermakers, verenigingen en stichtingen: Home ws webdesign | willemijn straeter maakt stijlvolle, professionele en betaalbare websites voor kunstenaars, musici, theatermakers, MKB, particulieren, verenigingen, en stichtingen. Ook Grafisch Ontwerp: Home
90
Home - Scharrelslagerij Cees de Bouter Eerlijk vlees, met respect voor dier, milieu en mens, dat is waar wij bij Scharrelslagerij Cees de Bouter voor staan. Blije beesten maakt blije mensen!
91
Beveiligingsconcepten op maat » Blicon & AL-beveiliging Blicon & Al-Beveiliging is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en maakt totale beveiligingsconcepten op maat. Servicedienst en meldkamer onder één dak.
92
Keuzehulp.com - Maakt de keuze makkelijk Nieuwe wasmachine nodig? Keuzehulp.com helpt je bij het maken van de juiste keuze. We stellen je een aantal vragen en geven direct een passend advies.
93
OOSEOO Internetmarketing | Zichtbaar beter OOSEOO Internetmarketing maakt u zichtbaar in Google met SEO, AdWords, social media en een website of webshop. Onze klanten zijn zichtbaar op topposities!
94
Uw specialist voor totaalrenovaties, keukens, badkamers en maatkasten. Koreno is de specialist in totaalrenovaties, verbouwingen en interieur-inrichting voor woningen, appartementen, kantoren en winkels.
95
Paintball en Airsoft op zijn best dicht bij Amsterdam - Paintball Jungle Paintball Jungle maakt dicht bij Amsterdam met meer dan 30 jaar ervaring uw Paintball of Airsoft uitje op zijn best. 12 velden en uitgebreide faciliteiten.
96
RestyleXL: Keukens, badkamermeubels en eettafels op maat RestyleXL gelooft in het hergebruik van oud hout en maakt er prachtige keukens, badkamermeubels en eettafels van op maat.
97
TaxWorld kenniscentrum voor fiscaal expert | Wolters Kluwer TaxWorld biedt U het laatste nieuws uit de financiële wereld. Een dagelijkse objectieve en gespecialiseerde bron van informatie - TaxWorld
98
Houten pallets - PKF/POST Pallets - op maat gemaakte houten pallets. PKF/POST Pallets maakt houten pallets, superieure geschaafde pallets voor verschillende branches. Op maat en met absolute leveringsgarantie.
100
Home - Snijder Reclame Van conceptontwikkeling tot ontwerp en van productie tot montage. Wij hebben alles in huis om voor u aan de slag te gaan. Snijder Reclame maakt uw onderneming blijvend zichtbaar!