RAW RANKED SITES ABOUT
#KOJA

The most comprehensive list of koja websites last updated on May 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
Net.hr – Tu počinje internet Prvi hrvatski news i lifestyle portal. Pročitajte najnovije vijesti, sportske novosti te showbiz priče.
2
Jeftinije.hr - Prva misao prije kupovine Najcjelovitija usporedba cijena on-line, savjeti i mišljenja o proizvodima i vodiči po kupovini. Pronađite najbolje cijene i uvjerite se gdje je najbolje kupiti – Jeftinije.hr
3
LADY POPULAR: Najbolja online modna & igra za oblačenje. Lady Popular je kul besplatna modna igra koja će ti pokazati život supermodela! Pridruži se sada i upoznaj prijatelje & postani najpopularnija cura na webu!
7
intersport-logo INTERSPORT je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu koja nudi koncept multibrend i multisport odeće, obuće i opreme za sve vrste sportova, kako rekreativnih tako i profesionalnih. Ponudu kvalitetne sportske opreme najpoznatijih brendova možete pronaći u preko 15 maloprodajnih jedinica širom Srbije i kao i u webshop-u.
8
VijestiBa iz minute u minutu donose najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Između ostalog, bavi se istraživačkim novinarstvom, te je svoju društvenu korist dokazao u pokrenutoj aferi Korupcija na fakultetima - koja je rezultirala uspjehom. Smatra se da je ovaj portal jedan od tri najuticajnija informativna portala u državi
9
Početna | Novinska agencija Beta Najnovije vesti iz Srbija i Svet, Politika, Ekonomija, Sport, Scena, vesti u slikama, Tehnologija, Zelena Srbija,Izjava dana
10
RTS Planeta je multimedijska internet usluga koja vam omogućava uživo praćenje televizijskih i radijskih programa Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, „catch up“ uslugu od 72 sata (odloženo gledanje programskih sadržaja), usluge Video na zahtev i Audio na zahtev (mogućnost praćenja TV i radijskih emisija u okviru Videoteke i Slušaonice), kao i pojedinačnih priča iz dopisničke mreže RTS-a u okviru celine Moj grad. Takođe, na multimedijskoj platformi RTS Planeta dostupna su i muzička izdanja PGP RTS-a.
12
ATV - Alternativna televizija Banja Luka | ATV ATV je kuća u kojoj će uvijek biti mjesta za talentovane ljude i nove ideje. ATV će i dalje nastaviti da brani pravo da se istina čuje, poštenje cijeni, a dobro promoviše, jer jedino budućnost koja se gradi na tim vrijednostima, nema ALTERNATIVU.
13
Više od 4 stoljeća središnja knjižnica Hrvatske i Sveučilišta u Zagrebu koja u svojem fondu čuva gotovo 3 milijuna svezaka.
14
Terapija bola > Lečenje bola | Kancerski bol | Bolovi Ledja | Diskus Hernija | Lumboišijalgija | Glavobolja | Migrena | Neuralgija | Polineuropatija | Beograd | Novi Beograd | Arena TERAPIJA BOLA je prva specijalistička ordinacija u Srbiji koja se bavi lečenjem svih vrsta bolova.
15
YouTube Ishrana koja podrazumeva puno povrća i voća, zdravih masnoća, orašastih plodova i semenki, kao i kvalitetnog mesa. Bez glutena, šećera i mlečnih proizvoda.
16
Program za fakturisanje, avansni račun, otpremnica, klijenti, izveštaji - sve u Cloud-u. Mnogo više nego program za fakturisanje. Moje Fakture su namenjene firmama koji žele da uštede svoje vreme, optimizuju i ubrzaju administrativne poslove. Isprobajte 30 dana besplatno.
17
Shopito.rs Shopito.rs je prodavnica koja prodaje inovativne proizvode koji će zadovoljiti potrebe najzahtevnijih kupaca. Zadovoljstvo kupaca nam je veoma važno i uvek smo otvoreni za produktivne predloge. Sve posetioce online prodavnice očekuju razne promocije i popusti.
18
Borzal - Početna stranica | Proizvodnja testenine sa jajima Borzal doo iz Subotice je kompanija koja se bavi proizvodnjom testenine sa jajima. Veliki izbor testenina i visok kvalitet su odlika naših proizvoda.
19
Posteljina, foteljice za decu, bebi oprema, edukativne igračke | Gusenica Gusenica je online prodavnica koja nudi posteljinu, foteljice za decu, bebi opremu, ogradice za krevetac, drvene i edukativne igračke za decu, opremu za kućne ljubimce i još mnogo toga.
21
BENU Apoteka Apotekarska ustanova BENU je najveći lanac apoteka u Srbiji na preko 380 lokacija i deo je velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Nemačke, koja u svom sastavu ima preko 2400 apoteka u 14 evropskih zemalja. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju lekova i lekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbednosti za pacijente.
22
BIG Shopping Centers | Sentandrejski put 11, Novi Sad, Srbija BIG CEE Srbija je deo izraelske kompanije koja rukovodi sa preko 50 maloprodajnih centara istog koncepta u Izraelu, Sjedinjenim američkim državama i Indiji.
23
D Express - Brzo.Tačno.Pouzdano. | DExpress Brzo.Tačno.Pouzdano. Kompanija ''D Express'' je najsigurnija i najperspektivnija ekspresna kurirska služba, koja obavlja prijem,...
26
INOSTRANE PENZIJE - AGENCIJA EVROLEX Agencija Evrolex obavlja sve poslove i pruža sve usluge licima u postupku podnošenja zahteva za ostvarivanje prava na starosnu penziju, mirovinu u inostranstvu, za prevremenu starosnu penziju u inostrnastvu, porodičnu penziju u inostranstvu i invalidsku penziju u inostranstvu, te za utvrđivanje staža u inostranstvu, naplatu i jednokratnu isplatu doprinosa u inostranstu, za ostvarivanje poslovnih penzija u drugim zemljama (Betriebsrente, BVG, komplemeter penzije i druge strane penzije), promena banke za isplatu penzije kako u inostranstvu tako i kod domaće banke, rešavanje zastoja u postupku, saveti i konsultacije. Agencija Evrolex licima koja su već ostvarila pravo na stranu (inostranu) penziju, mirovinu, obezbeđuje prenos i isplatu te penzije u neku od domaćih banake, odjavu stana u inostranstvu, odjava prebivališta u inostranstvu, odnosno u stranoj zemlji, obezbeđivanje zdravstvene zaštite, socijalnog, zdravstvenih knjižica u Srbiji, kod obustave isplate penzije, overu potvrde o životu, slanje potvrde o životu, rešavanje problema sa podizanjem novca sa bankovnom karticom strane banke u Srbiji, postupci nasleđivanja u inostranstvu, odnosno ostavinski postupci u stranim zemljama. Nasledni, ostavinski postupci koji se vode u inostranstvu. Prodaja stana u inostranstvu. Kupovina ili prodaja stana u Parizu. Kupovina ili stana u Francuskoj. Povracaj poreza u Nemackoj. Odjava iz Nemacke, Austrije, Svajcarske. Obezbedjivanje izvoda iz maticnih knjiga rodjenih, vencanih i umrlih iz Hrvatske, Austrije, Nemacke, Svajcarske. Resavanje problema sa isplatom iz banke u inostranstvu. Gasenje racuna u banci u inostranstvu. Promena banke u Srbiji. Podnosenje prijava I svih drugih zahteva poreskim upravama u Austriji, Nemackoj, Francuskoj, Svajcarskoj. Postupak ukidanja izrecene mere zabrane boravka u Nemackoj. Kanadska penzija, ruska penzija , penzija iz Australije.
27
Izrada sajtova | Pejcic Web Studio | Internet aplikacije Profesionalna izrada sajtova po pristupačnim cenama. Moderna unikatna visoko kvalitetna usluga po vasoj meri sa ciljem da unapredi vase poslovanje.
28
Posna jela - Posni recepti sa slikom Posna jela su posni recepti namenjeni svima koji poste i slave posne slave da prošire repertoar jela koja im se nalaze na trpezi. Posna hrana na vašem stolu.
29
Future Vision - specijalizirani za izradu web rješenja Future Vision je tvrtka koja je specijalizirana u izradi web stranica i izradi web trgovina. Naša kreativnost Vaš je uspjeh!
30
Početna | Contour PLUS ONE | Ascensia Diabetes Care Novi aparat za merenje glukoze i aplikacija za dijabetes koja vam pomaže da kontrolišete dijabetes i shvatite na koji način svakodnevne aktivnosti utiču na nivoe glukoze u krvi.
31
Centar za prirodnjačke studije Centar za prirodnjacke studije je neprofitna organizacija koja je osnovana sa ciljem naucne afirmacije i popularisanja koncepta biblijskog stvaranja, kao i principa zdravog zivota.
32
De Heus - hrana za životinje - De Heus Royal De Heus je međunarodna organizacija koja ima vodeću poziciju u industriji hrane za životinje. Fokusirani smo na hranu za goveda, svinje, živinu i ribe.
33
Ime stranice - Mnogobrojne besplatne igrice Igrajte mnogobrojne besplatne igrice! Spojili smo sve najbolje i najzabavnije online igrice za igranje na internetu! Sve igrice imaju uputstva koja će Vam pomoći da igrate najbolje moguće.
34
Mobilni Telefoni po povoljnim cenama, online prodaja | KupiTel KupiTel je online prodavnica koja vam nudi najnovije modele mobilnih telefona po najpovoljniji cenama. Vršimo isporuku na teritoriji cele Srbije
35
Naslovnica - Javna ustanova "PRIRODA Varaždinske županije" PRIRODA Varaždinske županije je javna ustanova koja je osnovana temeljem Zakona o zaštiti prirode s ciljem upravljanja zaštićenim područjima Varaždinske županije.
36
SVEMIR | Blog sadrži teme iz astronomije i srodnih prirodnih nauka. Uživajte u svetu astronomije i prirode koja vas okružuje. Blog sadrži teme iz astronomije i srodnih prirodnih nauka. Uživajte u svetu astronomije i prirode koja vas okružuje.
37
Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru Univerzitet 'Džemal Bijedić' u Mostaru je integrisana i akreditovana visokoškolska institucija koja u svom sastavu ima osam organizacionih jedinica: Agromediteranski fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet humanističkih nauka, Fakultet informacijskih tehnologija, Građevinski fakultet, Mašinski fakultet, Nastavnički fakultet i Pravni fakultet. Na Univerzitetu trenutno studira studira probližno 5.000 studenata, upisanih na 26 studijskih programa na prvom, 20 studijskih programa na drugom i tri studijska programa na trećem ciklusu studija. U nastavnom procesu sudjeluje više od 200 nastavnika i saradanika, te administrativnog i tehničkog osoblja koji su u stalnom radnom odnosu i oko 150 spoljnih saradnika.
39
YIHR - Inicijativa mladih za ljudska prava Inicijativa je regionalna organizacija koja se od 2003. godine bori za mir, ljudska prava, istinu i uspostavljanje novih veza među zemljama i ljudima udaljenih ratom.
40
Sportska sećanja - Fudbal, košarka, tenis, Ex Yu i Evropa Sportska sećanja je vaša omiljena strana koja će vam zadovoljiti sve potrebe za uspomenama iz sporta, košarke, fudbala. Za ex yu nostalgičare i sve koji vole da se sete
43
Asset 10 Hrvatska komora inženjera elektrotehnike je samostalna organizacija koja čuva ugled, čast i prava ovlaštenih inženjera, skrbi da ovlašteni inženjeri savjesno i u skladu sa zakonom obavljaju svoje poslove te promiče, zastupa i usklađuje njihove zajedničke interese pred državnim tijelima u zemlji i inozemstvu.
44
Početna strana - Nepo System Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji i nastao je na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Imajući u vidu da za delatnost servisa se ne može reći da je zahvalan vid posla jer klijent dolazi sa nefunkcionalnim uređajem u ruci i sa vidnim nezadovoljstvom, potrebna je posebna vrsta pristupa, interne organizacije i selekcije kadrova da kompanija nađe svoje mesto na tržištu i ostavi svoj lični pečat. Da bi privukla klijente i u kasnijem periodu ih zadržala, kompanija mora pružiti nov, drugačiji način rada, nešto o čemu će klijent pričati, jer je preporuka najbolja reklama. Ići u korak sa trendovima na tržištu, evoluirati, imati širi pogled, gledati dalje od drugih, to su sve vrednosti koje stvaraju i oblikuju Nepo System postavljajući ga na vodeće mesto u svojoj delatnosti.
45
Planeta Br. 98 | METEOROLOGIJA Gotovo da nema čoveka koji, bar jednom u toku dana, ne pogleda u nebo, razmisli i zapita se: kakvo će biti vreme? Kao da nikada nije usahla ona drevna potreba da se predvide ćudi neba, vetrova i mora, da se zna šta će koga zadesiti sa visina i šta će biti zaustavljeno ili omogućeno, šta će stati i šta će se zacariti - pa ćemo morati da se krijemo pod krovovima naših kuća i tamo čekama da se nebo odobrovolji. Prognozama vremena oduvek se, i to na svakom mestu na planeta, pridavala velika važnost. Od nekadašnjih verovanja došlo se do aktivnih sagledavanja šta i kada, do nauke koja je postala neizostavni deo današnje civilizacije i našeg svakodnevnog postojanja.
46
Santini Media Moderna marketinška agencija koja kreira web stranice i oglase koji prodaju. Nazovite nas za sva pitanja i ponudu.
47
Prodaja i iznajmljivanje nekretnina - Euro-stan nekretnine Aranđelovac EURO-STAN nekretnine Aranđelovac je specijalizovana agencija za izdavanje i promet nekretnina na užoj i široj teritoriji Aranđelovca. Ukoliko u našoj ponudi ne nađete ono sto tražite, spremni smo za Vas na tržištu nekretnina tražiti onu koja Vas interesuje. Na Vama je samo da odaberete, BEZ PROVIZIJE KUPCIMA!
50
Oculus bolnica za oftalmologiju Privatna oftalmološka bolnica koja se bavi dijagnostikom i hirurgijom svih bolesti oka. Lideri u struci, vrhunske tehnologije i usluge širom Srbije.
51
Kafana "SAN" (ex Dovla2) – tanka nit koja spaja | sarajevsku (i drugu) raju od Aljaske do Australije sarajevsku (i drugu) raju od Aljaske do Australije
52
Výrobce těhotenského, kojicího a nosícího oblečení. ✅Český design ✅ Česká výroba ✅ ®Jožánek Těhotenské, kojicí, nosící a dětské oblečení. Ergonomická nosítka a látkové plenky. Značka s tradicí od roku 2008.
54
Početna - LEDISON.HR LEDISON je trgovačka marka tvrtke FORMEL d.o.o. koja ima za cilj populariziranje LED izvora svjetlosti kao suvremene i ekonomične rasvjete kojoj neupitno pripada budućnost i koja se nameće kao jedina valjana zamjena za odumiruću klasičnu rasvjetu
55
Naslovna - Gema d.o.o. | stomatološka oprema Gema d.o.o. je tvrtka koja već preko 20 godina uspješno posluje u Bosni i Hercegovini. Bavimo se prodajom stomatološkog materijala i opreme za stomatološke ordinacije i zubotehničke laboratorije.
56
Electrocoin.hr Electrocoin je tvrtka koja posreduje u trgovanju kriptovalutama te procesira kripto plaćanja. Kupujemo i prodajemo kriptovalute od fizičkih, pravnih i institucionalnih klijenata te omogućujemo trgovcima prihvaćanje uplata u kriptovalutama u Hrvatskoj i ostatku Europske unije.
57
Građanski odgoj i obrazovanje - Naučimo biti veliki Organizacije civilnog društva koje se bave neformalnim obrazovanjem i ljudskim pravima od 2008. godine okupljene su u Inicijativu koja se zalaže za sustavno i kvalitetno uvođenje odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u odgojno-obrazovni sustav (GOOD Inicijativa).
58
"DOO MAGMA" Novi Sad Naše preduzeće DOO Magma, osnovano je 1997.godine. Od samog početka se bavimo uvozom i veleprodajom građevinskog materijala, koja je i najveća delatnost preduzeća.Tokom razvoja uspešno smo proširili naše deletnosti i na investiranje i izgradnju, gde postižemo značajne rezultate u izgradnji stambeno-poslovnih objekata, a deo preduzeća je organizovan za drumski transport, koje vrši prevoz robe u zemlji i inostranstvu kako za naše potrebe, tako i za potrebe naših klijenata.
59
Terappia | mobilna aplikacija za redovito uzimanje lijekova Terappia je besplatna mobilna aplikacija koja Vas podsjeća kada je vrijeme da uzmete lijek. Također omogućava upisivanje vrijednosti tlaka, šećera u krvi, temperature...Skinite aplikaciju, a na stranici se informirajte o različitim zdravstvenim temama.
60
Početna - Agencija Alan Stručna znanja, iskustvo i kvalificirana radna snaga, garancija su visoke kvalitete primjenjene u hrvatskoj obrambenij industriji, koja se potvrdila u ostvarenju izvoza na najprestižnijia tržišta razvijenih zemalja.
61
Početna | Ambidekster klub Ambidekster klub je nevladina i neprofitna udruga koja svojim djelovanjem kroz inovativne programe i projekte te stručne intervencije temeljenje na principima sudjelovanja samih korisnika kao i dionika iz društvene zajednice želi doprinijeti kvalitetnijem životu mladih osoba u hrvatskom društvu.
64
TM Savez - Transcendentalna meditacija - Yoga - Asana - Pranajama Transcendentalna meditacija je prirodna i lagana tehnika dubokog odmaranja, koja eliminira duboko ukorjenjene stresove iz fiziologije.
66
Vinarija Rizman - vina od ekološki uzgojenog grožđa iz vlastitih vinograda Rizman je obiteljska vinarija koja proizvodi vina od ekološki uzgojenog grožđa iz vlastitih vinograda. Primus Plavac Mali, Tribidrag, Rusula, Pošip, Nonno, Brime. Pozivamo Vas da posijetite našu Vinariju i kušate vina u jedinstvenom doživljaju koje vam mogu pružiti sva vaša osjetila.
67
Dani kajkavske riječi Zlatar manifestacija kajkavske riječi, kulture i tradicije Dani kajkavske riječi Zlatar manifestacija koja njegujekajkavsku riječ, kulturu i tradiciju, održava se od 1970. godine u Zlataru.
68
RectiStop krema - prirodan lijek protiv hemoroida koji 100% djeluje RectiStop krema pomaže da se riješite bolnih i neugodnih problema sa hemoroidima za samo nekoliko tjedana po cijeni koja neće opteretiti vaš kućni budžet
69
Titan Dizajn - kreativna agencija za grafički, logo i web dizajn Titan Dizajn je kreativna agencija koja nudi usluge grafičkog, logo i web dizajna klijentima širom sveta. Pogledajte naše radove
70
Teretana Active Gym & Fitness - Teretana Mirijevo - Beograd Fitnes Teretana u Mirijevu koja vam pruža priliku da se sretnete sa modernim fitness i relax konceptom. Active Gym & Fitness - Teretana Mirijevo Beograd.
71
e.Bay.hr | Jedna aplikacija za cijeli eBay! Pridruži se tisućama korisnika u Hrvatskoj koji naručuju putem online aplikacije koja Vam donosi jednostavan i inovativan način kupovine s eBay-a. Jedna aplikacija za cijeli eBay!
72
Building Body - centralno mjesto za sve sportske entuzijaste Najposjećenija regionalna healthy lifestyle zajednica koja promovira zdrav život i sportsku kulturu, Mjesto na kojem cijenimo trud, rad i znoj - od 2007.
73
Vođenje, oglašavanje i održavanje (čišćenje) apartmana | Litto Booking Litto je turistička agencija koja nudi savršeno putničko iskustvo te kroz inovativno spajanje turizma i tehnologije podiže kvalitetu turističke destinacije
75
Turistička agencija Lui Travel | Aranžmani za Leto 2020 Budite uvek za kilometar ispred svih uz turističku agenciju Lui Travel koja nudi povoljna putovanja i najatraktivnije turističke aranžmane!
77
Ariogalos miesto ir seniūnijos naujienos.manoariogala.lt ManoAriogala - nepriklausomas naujienų portalas, kuriame pateikiamos naujienos iš Ariogalos seniūnijos. Anonsai, kultūra, skelbimai, sportas, bendruomenės naujienos.
78
Specijalizovana škola engleskog jezika Beograd | Merryland school | Merryland škola jezika Merryland specijalizovana škola engleskog jezika u Beogradu dobitnik je, pet godina zaredom, zlatne medalje British Council-a koja svedoči o kvalitetu nastave i stručnosti u pripremi za međunarodne ispite.
80
Home - Moj Enterijer – Kupatila, Nameštaj, Kuhinje, Garniture... Mojenterijer se bavi enterijerom, zanimljivom arhitekturom i nameštajem. Kupatila, kuhinje kao i rešenja koja će vaš dom učiniti savršenim. Možda baš kod nas nađete ideju kako da dizajnirate svoj dom.
81
UG "Nešto Više" – UG "Nešto Više" je bosanskohercegovačka nevladina organizacija koja potiče pozitivne promjene u društvu, uz moto "Učenje kroz Rad"
82
Radio Nostalgija – 105.2 FM Beograd Radio Nostalgija, Muzika koja budi uspomene, Radio uživo, Online radio, Muzika za sva vremena, Najbolja domaća i strana Evergreen muzika, Naxi Media Mix
83
Rječnik - Prevod teksta Online rječnik je stranica koja vam pomaže kod prevoda teksta. Dostupni su razni rječnici kao engleski, njemački, francuski, medicinski, rječnik stranih riječi i drugi.
84
Penkta koja Privati benamių gyvūnų prieglauda
86
Podravka — Uvijek sa srcem Podravka je prehrambena i farmaceutska kompanija koja proizvodi visokokvalitetne proizvode poštujući načela održivog razvoja, brinući o društvu i zaposlenicima s ciljem ostvarivanja gospodarskog rasta.
87
Podvodni.hr - Naslovnica Podvodni.hr je portal i forum za ljubitelje mora, ronjenja i ribolova. Na jednom mjestu možete pregledati prvi online katalog života u Jadranskom moru s ciljem popisivanja svake vrste u Jadranu.
88
Ekskluzivna putovanja – Turistička agencija - Ponte Travel Ponte Travel je vodeća turistička agencija koja nudi širok asortiman kvalitetnih usluga za putnike iz celog sveta.
89
Početna strana - Dobrodošli na Raiffeisen Leasing d.o.o. internet strane Raiffeisen Leasing d.o.o. osnovali su zajedničkim ulaganjem Raiffeisen banka a.d, najuspešnija banka sa stranim kapitalom koja posluje u Srbiji, i Raiffeisen-Leasing International GmbH, vodeća lizing kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope.
90
Teslini mašinci | Autor: Robert Živanov Stranica koja prikazuje učeničke radove, video zapise, prezentacije i još mnogo toga iz oblasti mašinstva.
91
Medikor - Kvalitetom do zdravlja | Medikor Medikor webshop je internet trgovina koja Vam nudi internet kupovinu kvalitetnih proizvoda za kvalitetan život i zdravlje.
92
Streljački klub Trofej|Streljana|municija|oprema lov|Oruzije Streljacki klub trofej i Trofej Commerce,su jedna kompanija koja deluje na poljima lova,sportskog streljastva i obuke za rukovanjem vatrenim oruzijem
93
Isplativa softverska rješenja - Forscope Forscope pruža ekonomična softverska rješenja koja se temelje na potrebama kupaca. Sveobuhvatno licenčno savjetovanje, doživotno jamstvo i još mnogo toga!
94
Bolnica za oftalmologiju Svjetlost Zagreb | Očna Klinika Očna klinika Svjetlost Zagreb je vodeća specijalna bolnica za oftalmologiju u regiji koja pruža kompletnu uslugu po najvišim tehničkim standardima.
95
Teklić | Portal za ispunjen život. Popularno [POSLUŠAJTE] Ironman na balkanski način Najavljena izložba Loše odluke, pola zabave skupine !Mediengruppe Bitnik koja se bavi hakiranjem nadzornih sustava i automatizacijom društva Vuković: Vlada je pomogla jednoj grani – ugostiteljima, ali što je s njihovim dobavljačima, event industrijom, putničkim agencijama i povremenim prijevozom? [POSLUŠAJTE] Ironman na balkanski način 0 Najavljena izložba Loše odluke, pola zabave skupine !Mediengruppe Bitnik koja se bavi hakiranjem... 0 Vuković: Vlada je pomogla jednoj grani – ugostiteljima, ali što je s njihovim... 0 Peović: Odnos Grada Rijeke prema sportu je problematičan 0 Program filmova za prosinac u Art-kinu 0 Aktualno Aktualno [POSLUŠAJTE] Ironman na balkanski način 0 Mladi glazbenici iz regije u sklopu regionalne mreže i projekta B#ART, obradili su čuvenu pjesmu "Ironman" grupe Black Sabbath. Projekat ima za cilj da... Aktualno Sve što trebate znati o dopunskom i dodatnom zdravstvenom osiguranju 0 Što je dopunsko, a što dodatno zdravstveno osiguranje? Trebaju li vam uopće i čemu služe? Dopunsko i dodatno osiguranje dobrovoljna su zdravstvena osiguranja. Za... Uloga nakita od prapovijesti do danas Lifestyle Program filmova za prosinac u Art-kinu Kultura Znanost&Tech Srebrni monolit u pustinji Utah nestao je jednako misteriozno kao što se i... Znanstvenici razvili softver za prepoznavanje lica krava Svjetski lider pametnih telefona Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Rijeci Lifestyle Lifestyle Uloga nakita od prapovijesti do danas 0 Potreba da osoba ukrasi svoje tijelo nakitom datira još iz antičkih vremena. I pretpovijesni čovjek nije bio imun na nakit. Ogrlice, naušnice, prstenje dio... Lifestyle Smijeh je važan za naša tijela i umove – evo što... 0 Zabava i ugodna iznenađenja - i smijeh koji mogu potaknuti - dodaju ljepotu svakodnevnom životu. Ali smijeh, kao odgovor na smiješne događaje, zapravo zahtijeva... Mladić je odbio ponuditi svoje mjesto trudnici u autobusu – Pogodite... Lifestyle Čuveni hotel Sacher otvorio "najslađi" drive-in u Beču Aktualno Savršeno jelo od narančine kore: Arancini Hanibala Lectera Aktualno [IDEALAN NEDJELJNI RUČAK] Zapečeni grah i kobasice u pivu Aktualno Biznis Vuković: Vlada je pomogla jednoj grani – ugostiteljima, ali što je s njihovim... Terra Dalmatica – 15 godina iskustva na tržištu nekretnina Kreativni inovator iz Kutine iskoristio koronu za inspiraciju i napravio proizvod za kojim... Događanja Kultura Najavljena izložba Loše odluke, pola zabave skupine !Mediengruppe Bitnik koja se... 0 U četvrtak, 3. prosinca 2020.g. u 19.00 sati u prostoru galerije Delta Laba na adresi Delta 5, Rijeka bit će postavljena izložba Loše odluke,... Kultura Program filmova za prosinac u Art-kinu 0 Sa smanjenim kapacitetom, ali postojano raznovrsnim filmskim programom Art-kino u prosincu donosi film o kojem govori cijela Hrvatska – Kumek Darija Juričana. Uz program Kvarner u... Predstavljena online izložba Granice – Između reda i kaosa Pomorskog i... Kultura Pogledajte izložbu koja istražuje mogućnost dijaloga, početak razgovora, konekciju između prirode i... Kultura Otkazan i doček Nove godine na Korzu – Građani pozvani da... Kultura Pop-up park na Delti u nastajanju. Pogledajte kako teku radovi Kultura Okoliš U sklopu projekta "Rijeka Jestivi grad 2" građani sadili i uređivali svoje susjedstvo Pop-up park na Delti u nastajanju. Pogledajte kako teku radovi Novi život starih predmeta Najčitanije Test shoping kolica pokazuje jeste li dobra ili loša osoba Lifestyle Prosvjed protiv novih epidemioloških mjera održan i u Rijeci Aktualno Kolumna "Kako diše tako i piše Frida Šarar" – Ja živim... Kako diše tako i piše Frida Šarar Muškarac danima svirao harmoniku ispred bolnice u kojoj se nalazila njegova... Aktualno
96
Telegram.hr - Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi. Pročitajte najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta. Društvene analize, kolumne političkih stručnjaka, velike priče o malim ljudima. Portal bez treša i estrade, za ljude koji razmišljaju o svijetu budućnosti.
98
Vakufska direkcija Sarajevo - Vakufska direkcija Sarajevo Do ponovnog uspostavljanja Vakufske direkcije čekalo se 37 godina, kada su ostvareni neophodni uvjeti, prije svih politička sloboda koja je ostvarena nakon
99
Zarazne Igrice za dečake i devojčice Zarazne igrice su prilagođene za dečake i devojčice svih uzrasta koje vole da se opuste i odigraju poneku zanimljivu igru koja će vam okupirati pažnju.
100
E-aqua voda i kava E-aqua d.o.o. hrvatska je tvrtka koja već godinama brine o opskrbi građana prirodnom izvorskom vodom. Saznajte više!