RAW RANKED SITES ABOUT
#INICI

The most comprehensive list of inici websites last updated on Jun 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
2
Inici. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya
4
Cinema per a Estudiants Propostes de cinema per a l’ensenyament. Cercador de pel•lícules per treballar a l’aula. Guies didàctiques i recursos online gratuïts. Cinefòrums. Sessions especials. Notícies de cinema d’interès escolar.
5
Inici | Fundació Jesuïtes
6
Inici Universitat de Lleida (UdL) / Som una universitat pública i de qualitat, pròxima alhora que oberta al món; referent en formació, recerca i innovació; compromesa amb la cooperació per al desenvolupament i la sostenibilitat, la justícia social i la igualtat d''oportunitats, i capdavantera en producció científica i cultural en múltiples àrees de coneixement
7
Inici - Escola Vela Mataro Pàgina d'inici web de l'Escola Vela Mataró
8
صفحه اصلی - inici.ir
9
Bombons Cudié | La botiga de les Catànies Originals La botiga oficial de les autèntiques Catànies. Compra aquí Catànies, bombons premium i torrons de catànies Cudié. El regal ideal per quedar bé!
11
Inici L'illa dels llibres - L'actualitat literària a la revista digital de L'illa dels Llibres. Entrevistes, reportatges, novetats editorials i molt més,
12
Inici. Benvingut a Andorra Inici. Benvingut a Andorra. Què necessites?
14
Inici | Municipi de Navàs
17
Inici - Seleccions.cat
21
Inici - SOULMAPS
22
això és ara | espai web d'en David Caño A hores d'ara, el poeta, avui David Caño, no es deixa dominar per la “idea”, sempre imperiosa, sinó que, ben al contari, és ell qui la provoca, la desferma i l'expressa mitjançant un llenguatge precís i subordinat. Aquest text, per tant, tendeix a substituir la realitat –essencialment aparent– per una obra provisional. Llavors, apareix un…
24
Inici - banc d'energia Un banc d'energia per mitigar la pobresa energètica a través d'estalvi energètic solidari. Fes #estalviarpercompartir amb nosaltres!
26
Inici - Ramon Bergadà
27
Capalabs. Inici
29
Toldos Cobertex Girona SL - Inici Cobertex Girona sl som una empresa dedicada a la venda e instal·lació de tendals, pèrgoles, cortines, veles, para-sols, mosquiteres...
30
Inici - Can Amat Paradis Complex saludable i gastronòmic. 3 restaurants envoltats de molta natura: El Palauet, Biergarten i Canadà; també esdeveniments i càtering. Telèfon 937714027
31
■ Pàgina d'inici. Tauler
33
Inici - Col·legi Oficial de Metges de Tarragona Pàgina web del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Página web del Colegio Oficial de Médicos de Tarragona.
34
Inici - Consdecor
36
Andorra Telecom | Inici Particulars: Ofertes per a mòbil, TV, Internet i més! | Andorra Telecom Gaudeix d'un servei de qualitat, els millors continguts de TV i una àmplia oferta de tarifes de mòbil, roaming, internet i telefonia. Contracta-les ara!
38
Cool Off - Kids&Us | Colònies en anglès pensades perquè els infants gaudeixin d'una autèntica experiència d'immersió lingüística sense sortir a l'estranger.
39
Inici – Mercatalà Roba esportiva catalana.
40
La Processó de Verges - Inici La Processó de Verges és una representació teatral. L''Església va fer servir el teatre com a recurs evangelitzador. La missa es feia en llatí i, per tant, era molt difícil per a la gent del poble poder seguir els manaments eclesiàstics, de manera que el teatre era un bon recurs per a poder ensenyar la doctrina en llengua vulgar, el català, i amb una tècnica teatral més lliure, més popular, més propera al fidel.
41
Inici - Planeses
42
Oxirrinc – La ciutat d'Osiris
43
44
Lluís Maria Xirinacs :: Inici Difusió del llegat de Lluís Maria Xirinacs: obra i propostes.
45
Inici - Schola Didàctica Activa
46
INICI | tretzesports
48
Inici - Grup d'havaneres Xarxa El Grup d’Havaneres Xarxa es va formar l’octubre de l’any 1984 en el barri Barcelonès del Poble Sec. Provenint del món del cant coral i amb la col·laboració del mestre d’acordió i piano Manuel de los Ojos, Josep Lluís Romera i d’altres components, prenen la iniciativa de formar aquest grup.
50
Inici - CI de Formació Professional Nàuticopesquera Benvinguts al Centre Integrat de Formació Professional Nauticopesquera de les Illes Balears (CIFPNP). En aquesta plana podreu trobar títols i certificats que s''oferten al nostre centre, els FP així com tota la documentació necessària, el procés d''admissió, matrícula, certificats STCW, etc.
51
Inici - Club Natació Rubí Des de 1971 promovent l'esport: cursets de natació, gimnàs, spa, saunes, ZumbaCNR, Spinning, Pilates... Seccions esportives de natació, waterpolo i triatló.
53
- Inici Seu electrònica de la IBEC
54
Linguapax Internacional – Per la revitalització de la diversitat lingüística mundial
55
Noemí Conesa Portfolio of photographer Noemí Conesa. Based in Graz, Austria.
58
Inici - Agència 8M
64
Inici | Colectic Colectic és una cooperativa sense ànim de lucre que utilitza la tecnologia com a eina de transformació social. Oferim serveis i projectes en quatre àmbits: comunicació, formació, tecnologia social i acció comunitària i educativa. (Abans El Teb!)
65
Inici - Fundació Ernest Morató Inici de la Fundació Ernest Morató.
66
67
Inici - La Platjeta - Peix fresc del mar a casa La Platjeta és un projecte que neix a la Barceloneta amb el desig de donar a conèixer el nostre producte: peix i marisc fresc, de qualitat i de proximitat.
70
Inici Inici
71
Inici - L’Antic Balneari de Rocallaura L''Antic Balneari de Rocallaura és una masia tradicional catalana, propietat de la nostra família durant cinc generacions. Ampliada el 1924 ...
72
Inici - Camins de Vent, Vols en Globus Camins de Vent ofereix vols en globus per tot Catalunya. Vols accessibles, privats i en grup. Demana''ns informació.
73
Inici - Paddock Descobreix el nou Centre Comercial Paddock, totes les teves botigues a l'Avenguda Eix Macià, a la zona més comercial de Sabadell!
74
Inici | Centre de Fisioterapia de Catalunya. Centro de Fisioterapia y Osteopatía en Barcelona Centre de Fisioterapia de Catalunya. Centro de Fisioterapia y osteopatía. Fisioterapia i Osteopatia Tratamientos de fisioterapia y osteopatia .Centre de fisioterapia de Catalunya.Tratamientos osteopatia. Tratamientos de rehabilitación
76
Haramakimeu Inici - Haramakimeu
77
Inici - Federació Catalana de Caça La Federació Catalana de Caça ofereix unes prestacions i serveis a tots els federats a canvi d’una afiliació a la mateixa.
78
Inici Inici
79
fes! Mostra d'emprenedoria escolar
81
ENGINYERS EN EDIFICACIÓ XAVIER BADIA - VINCLAMENT Enginyers en Edificació Xavier Badia i Armengou, Vinclament està formada per un equip de professionals especialistes en oferir la màxima garantia
82
Inici - Agrupació Folklòrica De Molins de Rei
83
Inici - Metrovidres
84
Inici | FINQUES FREIXAS Finques Freixas és una empresa fortament arrelada als municipis de Cassà de la Selva i Campllong. Oferim tot tipus de serveis immobiliaris: promocions d’obra nova, compra i venda d’immobles, lloguers, taxacions i permutes.
85
GerardApps - Acàcia - Inici Acàcia és una aplicació de control acadèmic, comunicació i administració, d''aquí prové el seu nom, però és molt més que això! L''aplicació permet configurar el centre en funció de la seva organització tant del personal com dels grups d''alumnes. Un cop fet això, el programa permet assignar el marc horari, els espais, els professors, la definició del currículum i la càrrega docent dels diferents professors/res. El programa ofereix la possibilitat de fer els horaris automàticament i/o manualment. Així com la importació dels horaris des de programes generadors d''horaris escolars.
87
INICI | Pas a Pas amb el Càncer de Mama PAS A PAS amb el Càncer de Mama és una associació sense finalitat de lucre, inscrita al Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya - INICI -
88
Casa Piñas - Inici Casa Piñas - Serralleria
89
INICI - NomenArq
90
Saló de perruqueria i estètica Mataró (Barcelona) | DCAP Perruquers - Inici Saló de perruqueria i estètica Mataró | DCAP perruquers és un saló exclusiu de productes AVEDA. Especialistes en coloració, balayage i babylights blonde.
91
Inici - Associació Gironina de Fotografia - AGFA L’Associació té com a finalitat fomentar el coneixement, la promoció i la difusió de la fotografia, en tots els nivells i aspectes. Afilia’t-hi !
92
Inici | El Visor - Espai Fotogràfic Estudi fotogràfic a Barcelona zona Sagrada Família. Fotògrafs professionals: retrat, producte, reportatges. Lloguer de plató. Cursos de fotografia.
96
Inici - Marratxí Marratxí te molta vida: Activitats, tallers, concerts, horaris, telèfons, escoles, parcs, centres de salut...Troba la informació de tot allò que tens a l'abast al municipi de Marratxí.
97
INICI - Mestralitza't
99
Inici - Museu d'Història de Catalunya Web oficial del Museu d’Història de Catalunya. Endinsa’t en la història i la cultura catalanes, des de la prehistòria fins al segle XXI.
100
Il·lustració, sketching i Maquetació. | Ilustración, sketching y Maquetación. | Illustration, sketching and Books' Layout. Il·lustració, sketching i Maquetació. | Ilustración, sketching y Maquetación. | Illustration, sketching and Books' Layout.