RAW RANKED SITES ABOUT
#CUMPARATURI

The most comprehensive list of cumparaturi websites last updated on Mar 1 2021.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
Okazii.ro: cele mai bune oferte (magazine si vanzatori profesionisti) Cumperi si vinzi online, 4 milioane produse noi de la magazine si vanzatori profesionisti: Fashion, Sport, Electronice, Jucarii, Carti, Auto, Casa&Gradina, Telefoane, Computere, Arta.
2
Lajumate.ro • Anunțuri Gratuite → Vinzi și cumperi rapid ✔️ Vinzi, cumperi, ne întâlnim la jumate! Doar pe Lajumate.ro poţi adăuga anunţuri gratuite cu imobiliare 🏡, mașini noi și second hand 🚙, locuri de muncă 💼, orice.
3
Google Eventim.RO ofera bilete la mai mult de 11500 de evenimente pe an. Concerte rock pop, evenimente culturale, evenimente sportive - sunt disponibile evenimente pentru toate gusturile. Oferta generoasa de bilete este completata de facilitati proprii siteului, cum ar fi prezenta cosului de cumparaturi sau posibilitatea de a alege locurile dorite direct din planul de sala. In plus, exista posibilitatea de a va inregistra la diferite categorii de newslettere. Prin intermediul lor, va puteti asigura ca nu veti mai pierde niciodata un eveniment de interes. Eventim.RO offers tickets for more than 11,500 events per year. Rock/pop, stage events or sport events – events for everybody’s interest are available. The extensive supply is completed by useful features like a shopping basket or the possibility of selecting the desired seats directly in the seatmap. In addition there is the possibility to register for special division newsletters – with this you won’t miss an event of your interest!
4
Tehnologia moderna in drum spre casa si acasa | Romania Libera Oamenii isi doresc intotdeauna sa ajunga cat mai repede acasa. Sunt situatii in care se grabesc de la serviciu spre cumparaturi, iar de acolo direct acasa.
5
Magazin online - Cumparaturi rapide pe Shopidoki Shopidoki este un magazin online ce contine o varietate de produse, de la alimente si cosmetic pana la produse electro-casnice. Livrarea este gratuita.
6
Ghid de Conversatie Roman - Francez Audio Ghid de Conversatie Roman Francez cu Pronuntie Audio Gratuit Online pentru Incepatori, Copii, Intermediari, Avansati, Scolari, Studenti, Elevi, Calatori, Batrani, Baieti, Fete, Excursionisti,Profesori. Invata Singur, Rapid fara Profesor Scrierea, Citirea, Pronuntia, Intelegerea, Comunicarea, Formarea Propozitiilor, Conjugarea Verbelor Limbii Franceze. Franceza Audio Mp3 si Text cu Traducere in Romana. Expresii Uzuale, Cuvinte de Baza, Propozitii Mp3, Conversatii Gratuite , Fraze. Formare Propozitii Franceza.
7
Supermarket Online – Livrare Cumparaturi la Domiciliu | MEGA IMAGE Pe mega-image.ro ai cea mai variata gama de produse dintr-un MEGA IMAGE • Avem deschis 24/24 • Livrare nationala in conditii optime • Produse alese cu grija!
9
myblog.ro. - Un altfel de blog Blog despre tehnologie si pasiuni. Gasesti cele mai bune ghiduri de cumparaturi si cele mai bune recomandari de produse.
10
Preturi online din Romania. price.ro - Expertul tau in cumparaturi. Preturi online din Romania. price.ro - Expertul tau in cumparaturi. Mii de magazine, milioane de preturi.
11
Shopniac - Looking for the best buy Manifest pentru consum responsabil, pasiune pentru cumparaturi cu sens
13
Platinia Shopping Center - Galeria comerciala din centrul orasului Cluj - Napoca Platinia Shopping Center te asteapta in centrul orasului Cluj Napoca pentru o noua experienta de lifestyle, cumparaturi si distractie.
15
Roti carucioare supermarket, cosuri plastic cumparaturi, rafturi comerciale si arcuri industriale | Magazin online Importator si producator de carucioare supermarket si roti carucioare, cosuri de mana si cosuri plastic supermarket.Oferta de pret pentru cosuri cumparaturi, preturi ieftine pentru mase plastice precum containere ibc, europubele, cutii plastic, europubele
16
Comenzi si cumparaturi din SUA, transport marfa si produse din State Comenzi marfa si produse de calitate din Statele Unite - Livrare la domiciliu - Colete SUA, Coletarie SUA, Cumparaturi din SUA.
18
Davco SRL camasi barbati, camasi femei, camasi copii, camasi pe masura Producator de camasi barbatesti, camasi de dama, camasi pentru copii si unforme. Produse casual, de ceremonie sau business, de serie, din colectia noastra sau la comanda